Шоу

Парис Хилтън за Мария Бакалова: Невероятна принцеса

  27.04.2021 20:58  
Парис Хилтън за Мария Бакалова: Невероятна принцеса

„Невероятна принцеса“ - с тези думи милиардерската наследница Парис Хилтън посрещна равносметката на Мария Бакалова за прясно отминалите награди „Оскар“. Въпреки че двете не афишират приятелството си в публичното пространство, те бяха засечени на афтър партито на отличията на Американската филмова академия.

Двете бяха засечени на купона да се държат за ръце, а по-късно потвърдиха приятелството си и в социалните мрежи, където 40-годишната блондинка коментира постовете на Бакалова. Хилтън направи намигване и към сравнението на българката с Мерилин Монро. След като Брад Пит обясни в Юнион Стейшън, че младата актриса си е мечтаела да стане голяма звезда като изкусителната филмова легенда, богатата наследница си направи колаж с нея. Така, в Инстаграм профила на Парис се появиха кадри, на които тя позира рамо до рамо с Монро.

Въпреки че българката не бърза да споделя кадри от тържеството по повод края на наградния сезон и по-конкретно – на церемонията на Оскарите, в стори могат да бъдат видени откъслечни снимки. На една от тях пък дъщерята на Борат позира с Инстаграм звездата Пейтън Гъли.


Анкета

Какво очаквате от служебното правителство?


Резултати
Видео
Димитър Рачков - Вайръл
 26.04.2021 13:11      
Видео
Георги Симеонов–JJ посвети песен на Земята, мира и любовта
 25.04.2021 21:35