Шоу

Хороскоп за днес – 26 април

  26.04.2021 08:00  
Хороскоп за днес – 26 април
  google

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, понеделник – 26 април 2021 г.:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Един от най-агресивните и конфликтни дни за вас в този месец. Родените в третата декада действат агресивно и непримиримо и срещат отпор. Претенциите нарастват, от утре ще има връщане назад в позиции и намерения. До 11 октомври прехвърлете имот на необвързаните си деца, защото после може се обвържат и наследството ви в бъдеще да се дели с друг. Мислете в перспектива.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Ден на агресивни намеси на всички нива. Силният печели, действа се манипулативно и безкомпромисно. Хищниците са излезли на лов. Ден на краткотрайно блаженство и в любовта, което ще бъде последвано от дълъг период на изтрезняване и разочарования. Не яжте ябълки- плодът на изкушенията и не си позволявайте да влизате в конфликти. Ревността подава ръка на компромата.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Ден на всевъзможни изкушения. И в астрала и на Земята се водят тежки битки. И ако гръм удари, ехото дълго няма да заглъхне. Трудно се разбираме и понасяме, трудно делим територии и сфери на влияние. Скандалите в този ден разболяват и вредят повече отколкото предполагаме. Увеличете дистанциите. Малко повече аскетизъм ще ви дойде добре и ще позволи да обмислите реакциите си.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Един от най-агресивните и опасни дни за месеца. Не влизайте в скандали и разправии, ще се разболеете. Напрежението непрекъснато ще нараства. Търсете подходящия за всички вариант и изход. Податливи сте на влияния и внушения. Някой се опитва да „вади кестените от огъня” с вашите ръце. Ще се чувствате пренебрегнати, употребени и наранени. Може да ви спретнат и компромат.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Не се занимавайте с имотни и наследствени дела. Днес не очаквайте да ви правят отстъпки. Денят е зареден с агресия, манипулация и натиск в посока на личните и бизнес интереси. Някой ще се държи ултимативно към вас, но и вие ще покажете природата си на хищник. Днес няма милост към слабите. Не тръгвайте в посоката, в която усещате, че не сте подготвени или друг владее положението.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Ден на лакомията и на огромните апетити. Не е добре да се водят преговори. Печелят силните и силовите играчи и тези, които държат в шах останалите. Спазвайте диета не само по отношение на храната, но и на връзките. Намалете темпото на работа и физическото натоварване. Ако водите тактически правилна игра, това пълнолуние ще напълни потребителската ви кошница.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Ден на големите апетити, особено по отношение на пари, имоти и наследства. Може да ви оказват натиск деца и роднини, но и вие няма да се поколебаете да си поискате своето. Навлизаме в период на плътски изкушения и астрални битки, които ще подкопават не само отношенията но и здравето ни. Смирете лакомията, спазвайте диета не само по отношения на храната, но и на връзките.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Ден на прекаляване и преиграване. Не се дръжте агресивно и арогантно, особено в приятелския и колегиален кръг. Трудно се удържат апетити и амбиции. И в любовта сте склонни повече да искате и да притискате партньора, отколкото да давате, да обгрижвате и да търсите компромисните варианти. Така още утре може да изпаднете в изолация. Нищо рисково не планирайте за утре.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Тежък ден с безкомпромисни битки по върховете, където в момента тече флотационен процес. На повърхността излиза пяната, която трябва да се отмени. Не се намесвайте в чужди битки, вашите ви стигат. Днес е лесно да посегнеш на чуждото или да си присвоиш чужд интелектуален труд. Сриват се дългогодишни връзки и отношения, излизат на показ дълго скривани тайни и страсти.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Предстои тежко и ограбващо пълнолуние. Днес Луната от Везни сключва пречупващ аспект с Плутон, който се готви да тръгне ретроградно и да ни върне към неуредените отношения от миналото. Споровете за права, пари и територии на влияние навлизат в агресивен период. До няколко месеца е добре да уредите имотни и наследствени дела. Прехвърляме собствености и ресурси на децата.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Предстоящото пълнолуние превъзбужда и вади на показ прикриваните амбиции и страсти. Изкушенията са на всяка крачка. Не поемайте излишни рискове, ограничете контактите с хора, които винаги ви разбалансират и вкарват в разходи. Претенциите към вас се увеличават. Не очаквайте разбиране от страна на колегите, на близките и децата. Следете кръвното, спазвайте диета.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Днес няма прошка за слабите, за тези които неглижират охраната на личната си територия и са небрежни към нуждите на дома и близките. На всички нива си изневеряваме, лъжем и се опитваме да манипулираме избора на околните. Страстите командват ума, а в такъв момент трудно се взимат правилни решения. Изкушенията са на всяка крачка. Отложеното за утре ще ви донесе късмет и ползи.


Анкета

Какво очаквате от новото редовно правителство?


Резултати
Видео
Румен Радев пее и свири на китара
 25.11.2021 16:09      
Видео
Горгона е най-новото парче на Папи Ханс
 17.11.2021 21:00