Новини

Стъки покани лошите лелки Дончева и Манолова на ринга

  25.04.2021 09:43  
Стъки покани лошите лелки Дончева и Манолова на ринга

Това че парламентът е пъстър и има по-голямо представителство на българските граждани е добре и със сигурност би било положително, ако народните представители се държат отговорно, защото агресията и злобата за момента надделяват над политическата отговорност. Такова мнение изрази в сутрешния блок на Нова телевизия ММА боецът Станислав Недков – Стъки.

,,Такава агресия, която виждам в парламента, няма и в състезанията по ММА'', допълни той и отпрати покана към Татяна Дончева и Мая Манолова, които определи като "лоши лелки", да заповядат на ринга, ако имат нужда да разпуснат напрежението.

Той е убеден, че със споровете в Народното събрание проблемите на българите няма да се разрешат и призова лидера на "Има такъв народ" Слави Трифонов да излезе и да даде отговори на многото въпроси, които стоят пред него и партията му.

Това, което виждаме в парламента, за мен е обнадеждаващо, защото най-накрая той започна да си изпълнява функцията – водят се ожесточени дебати и се вижда кой колко струва. Хубаво е, че има дебати, енергия и страст. Нормално е когато 10 години е имало забавяне на държавата, сега да има и такъв гняв в Народното събрание, сподели от своя страна и събеседникът на Стъки в студиото Иво Божков, което бе едно от лицата на протестите за промяна на модела.

Впоследствие двамата гости влязоха в спор по много теми и всеки говореше през другия, без да се изслушват. Двамата засегнаха темата с допълнителните възнаграждения на депутатите, направеното от ГЕРБ в последните години, избора на главния прокурор и мълчанието от редиците на "Има такъв народ", като именно по последния въпрос двамата се съгласиха, че е крайно време партията да излезе и да каже какво възнамерява да прави.


Анкета

Какво очаквате от служебното правителство?


Резултати
Видео
Димитър Рачков - Вайръл
 26.04.2021 13:11      
Видео
Георги Симеонов–JJ посвети песен на Земята, мира и любовта
 25.04.2021 21:35