Спорт

Царско село победи с 2:1 ЦСКА

  18.04.2021 21:25  
Царско село победи  с 2:1 ЦСКА

За втора поредна година „Царско село“ успя да победи ЦСКА с 2:1 като домакин. Отборът на ЦСКА, който бе воден от асистента на Любослав Пенев – Пабло Караско, изигра много слаб мач и заслужено загуби.

Така ЦСКА остава на пет точки от второто място на което „Локомотив“ Пловдив и на 11 от „Лудогорец“. „Царско село“ събра 28 точки в актива си и измести „Левски“ от осмото място. 

В 8-ата минута Балтанов изведе Стефан Христов сам срещу вратаря. Занев го фаулира и реферът отсъди дузпа в полза на „Царско село“. Тя бе реализирана от Димитър Костадинов, който се разписа в стил "Паненка".

В 34-ата минута ЦСКА остана с човек по-малко. Юга сбърка при подаване в центъра на терена. Стеванович отне топката, преодоля на скорост Петър Занев, който бе последен в отбрана и капитанът на червените го фаулира, за което получи втори жълт и следователно червен картон. Костадинов стреля опасно от прекия свободен удар, но Бусато изби в корнер.

В 75-ата минута Кери центрира от фаул, а резервата Бисмарк Чарлс се извиси над всички и с глава прати топката в долния десен ъгъл за 1:1.

Брилянтен гол на Реян Даскалов в последната минута от добавеното време донесе победата на „царете“. От ЦСКА имаха основателни претенции при втория гол, който дойде след грешно отсъден тъч в тяхна вреда.


Анкета

Какво очаквате от служебното правителство?


Резултати
Видео
Дейвид Бекъм с най-мощното Maserati Levante
 15.04.2021 20:19      
Видео
Б.Т.Р. с нов сингъл
 13.04.2021 19:34