Спорт

Меси с Купата на краля

  18.04.2021 12:37  
Меси с Купата на краля
  Reuters

В "Барселона" имат повод да празнуват! Имат си първи трофей, откакто Роналд Куман застана начело на тима! Каталунците спечелиха Купата на краля, побеждавайки с 4:0 "Атлетик" Билбао!

А по време на награждаването и празненствата след последния съдийски сигнал, най-зает беше Лионел Меси. Аржентинецът носеше капитанската лента и му се падна задачата да вземе красивата Купа от испанския крал Фелипе и да я занесе на съотборниците си.

Quand les jeunes du Barça souhaitent immortaliser la victoire avec Messi #lequipeFOOT #AthleticBarca pic.twitter.com/quC8BKDmao

— la chaine L'Équipe (@lachainelequipe) April 17, 2021

 

След официалната част от награждаването последваха неподправени празненства, в които Меси отново играеше главна роля. Той издебна възможността да се снима с трофея, а след това на опашка за кадър с него и Купата се наредиха Педри, Рики Пуч, Жуниор Фирпо, Френки де Йонг, Миралем Пянич, Сержиньо Дест... и още, и още.

Щастливият Меси, който отбеляза 2 от четирите гола във финала, посрещна всеки с усмивка и не отказа да позира.

Снимка: Reuters

Всъщност, тези снимки може да са доста ценни, а след време колегите на аржентинеца да се хвалят, че са били до него, когато е спечелил последния си трофей с "Барселона".

Договорът на звездата на каталунците изтича след края на настоящия сезон. Той поиска да напусне тима през лятото на 2020 г., но ръководството не уважи искането му за разтрогване. Това доведе до оставка на президента Хосеп Мария Бартомелу, нови избори и завръщането на поста на Жоан Лапорта. 

Дали тази смяна ще задържи Меси на "Камп Ноу" и в единствения клуб, в който е играл на професионално ниво? Само времето ще покаже!

Анкета

Какво очаквате от служебното правителство?


Резултати
Видео
Дейвид Бекъм с най-мощното Maserati Levante
 15.04.2021 20:19      
Видео
Б.Т.Р. с нов сингъл
 13.04.2021 19:34