Шоу

Хороскоп за днес – 18 април

  18.04.2021 09:33  
Хороскоп за днес – 18 април

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, неделя – 18 април 2021г.:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Днес за грешка нека да има и прошка. Отнесете се с разбиране към проблемите и грешките на близките и децата. Не се сърдете за неща, които и вие сте правили. С лекота може да възродите стари връзки и спомени от миналото. Не упорствайте излишно, намерете път към сърцето на тези, които ви липсват. Днес в организма ни се включват енергии на дълбоко и фино ниво.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Дайте се сметка кои хора ви липсват и бихте искали отново да върнете в личната си орбита. Става ни болно за пропуснатите моменти и ползи и се опитваме да наваксаме в чувствата. Хубаво е честно да си признаете прегрешенията. Утре няма да ви ги приемат. Днес сте на прага на генерални промени в начина ви на работа и личен живот. От понеделник е вероятно да тръгнете по нов път.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Ден на извинения, на увъртане и желание да се измъкнеш от ситуацията с по-малко загуби. Може да ви стоварят чужда вина, но и вие няма да се поколебаете да обвините конкуренцията за своите грешки. Ден за пътувания, командировки и срещи на четири очи. Може да се освободите от някои неравностойни връзки, но във всеки момент се старайте да не загубите старите си съюзници.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Помислете как може да привлечете съюзници, да се сдобрите с роднините и да приключите с имотните делби. Всеки трябва да направи своята крачка и отстъпка. Проявете добра воля, пътувайте и преговаряйте без посредници. До утре на обед може да се спогодите по всякакви имотни дела и да разрешите старите спорове. Може да се намерят лекарства за всяка болест и личен проблем.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Ден на феникса. Възобновете стари връзки, стопете дистанциите. Възкръсват от пепелта на миналото забравени чувства. Ден на взаимни извинения. Обмислете всеки вариант, мислено изгорете в огън всичко, което смятате че ви вреди и разболява. Навлизаме в период на алхимични промени. Много неща от случващото се няма да получат обяснение на нашето човешко ниво.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Днес е опасно да се лъже. До обед не проявявайте излишна активност, а следобед опитайте да привлечете тези, които по някакъв начин сте дистанцирали. Печелите нови съюзници. Един от дните, които ни водят до неочаквани ресурси. Ще откриете неподозирани възможности в някои дейности, от които сте смятали да се откажете. Ще се намерят нужните лекарства.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Днес е важно да се подкрепяме взаимно, да си признаем греховете и да се обединим в името на общите интереси и амбиции. Очертават се стресиращи обрати във връзките, особено за родените в първите и последни дни на зодията. За родените във втората декада утрешният ден ще донесе изпитания и конфликти на семейно и професионално ниво. Въоръжете се с търпение.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

От обед до утре на обед се движите в силен период. Ще постигнете примирие с близки и колеги и може да получите повишение. Не се страхувайте да почукате на вратата на евентуални спонсори. В следващите дни ще се нуждаете от защита и покровителство. Опитайте да се сближите с тези, с които по някакъв начин съдбата ви е разделила. Всеки подновен контакт ще е ценен за бъдещето.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Посетете близки и приятели, подновете отношения, планирайте съвместни инициативи. Препоръчват се пътувания и преговори без посредници. Може да се намерят или приготвят лекарства за всяка болежка. Но на първо време излекувайте душата си, направете първата крачка и жест на помирение към тези, които обичате и цените. С малко усилие много може да се постигне.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Стопете дистанциите, направете това, което близките ви отдавна искат и мечтаят и по всички възможни начини се опитайте да привлечете тези, които обичате и цените. Сега е време за прошка, за помирение и споделяне. Ще намерите изход от неприятна ситуация и ще ви олекне. Тази вечер Венера заспива в прегръдките на Уран в знака на хармоничния ви Телец. Дано и любовта спи до вас.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Ден на помирение, на преговори с роднини и близки и уточняване на спорните имотни въпроси. Побързайте с деловите разговори на всички нива. От утре Слънце и Меркурий ще ви облъчват вече в пречупващ аспект от знака на златния Телец. Разходите ви ще се увеличават, а приходите ще намаляват. Ще трябва да помагате на близките и децата или да влагате пари в нещо непредвидено.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Ден на благата дума, която ще отвори заключени врати. Намерете повод, обадете се на тези които ви липсват и се постарайте да изгладите отношенията с близки и приятели. Не пропускайте благоприятната възможности да се сближите с някого. Оставете в миналото всички конфликти и недоразумения, извинете се и се помирете. Ще ви олекне и работата ви още утре ще потръгне.


Анкета

Какво очаквате от служебното правителство?


Резултати
Видео
Дейвид Бекъм с най-мощното Maserati Levante
 15.04.2021 20:19      
Видео
Б.Т.Р. с нов сингъл
 13.04.2021 19:34