Спорт

Григор Димитров се отказа от турнира в Барселона

  17.04.2021 18:23  
Григор Димитров се отказа от турнира в Барселона

Григор Димитров няма да играе на тенис турнира в Барселона, който трябва да започне на 19 април. Решението на българина е очаквано, предвид информациите за здравословното му състояние.

Роденият в Хасково тенисист отпадна от надпреварата в Монте Карло след като загуби на осминафинал от световния номер 3 Рафаел Надал. След мача стана ясно, че Димитров е изпитвал болка в зъбите, която му е попречила не само да тренира, но и да спи и да се храни в последните дни. Пред британски журналист той заяви, че ще се консултира веднага с лекари. 

От отказването на българина спечели Егор Герасимов, който няма да играе в квалификации, а намира място в основната схема в Барселона.

Междувременно половинката на Димитров - Лолита Османова, публикува нова снимка с Григор в социалните мрежи. Двамата са заедно от края на 2020 г., а тя го придружава на всеки турнир - в Австралия, в Мексико, в САЩ и вече в Европа. 

Снимка: Instagram

Вероятна Османова ще бъде в ложата на българина и за надпреварата в Мадрид, която започва в началото на май месец. Димитров е заявил участие в нея.


Анкета

Какво очаквате от служебното правителство?


Резултати
Видео
Дейвид Бекъм с най-мощното Maserati Levante
 15.04.2021 20:19      
Видео
Б.Т.Р. с нов сингъл
 13.04.2021 19:34