Шоу

Снимките на новия епизод на Приятели вече са започнали

  13.04.2021 11:22  
Снимките на новия епизод на Приятели вече са започнали
  google

Актьорът Матю Пери, който е най-известен с ролята на Чандлър в сериала „Приятели“, публикува пост, в който съобщава, че снимките на новия епизод на сериала вече са започнали. Малко след това обаче постът изчезна и по всяка вероятност актьорът изобщо не е трябвало да разкрива тази информация.

 „Секунди преди да изям четка за грим. Без да споменавам и че ще се събера отново със своите Приятели“, гласеше надписът под изтрития вече пост на Пери.

Почитателите на култовия комедиен сериал очакват въпросния епизод вече почти година. Той трябваше да бъде готов още през май миналата година и да бъде едно от новите неща на стрийминг платформата HBO Max, която успя да купи правата за излъчване на сериала.

Снимките обаче бяха отложени заради избухналата пандемия от COVID-19. През следващите месеци няколко пъти се съобщаваше, че работата по епизода започва скоро, но новите вълни на вируса винаги осуетяваха тези планове.

Епизодът няма да е част от историята на шестимата приятели от Ню Йорк, а ще е едночасов разговор между актьорите и създателите на сериала, които ще си припомнят най-забавните моменти от работата по него.


Анкета

Какво очаквате от новото редовно правителство?


Резултати
Видео
Горгона е най-новото парче на Папи Ханс
 17.11.2021 21:00      
Видео
Интелигентните прозорци от следващо поколение
 16.11.2021 20:33