Шоу

Хороскоп за днес – 8 април

  08.04.2021 09:01  
Хороскоп за днес – 8 април

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, четвъртък – 8 април 2021г.:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Колкото хора се съберат днес на дадено място, толкова и мнения и предложения ще има. Никой няма да отстъпва от позициите си, ще иска и претендира за неща, които в момента са неизпълними. Градусът на напрежението ще се покачва. Не е добре да се провеждат преговори и събрания. Само ще си загубите времето. Ще имат успех само двустранно проведените разговори.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Планирайте за този ден консултации със специалисти в интересуващата ви област на здравето или професионалните ангажименти. Не се препоръчват съвместни инициативи и работа в екип. Събранията насрочени за днес ще преминат в спорове и безсмислени разговори и няма да доведат до взимане на конструктивни и важни за всички решения. Отложеното за утре ще донесе подкрепа.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Съветът за този ден е да не насрочвате общи събрания. Настава голяма говорилня. Никой никого не слуша и така преговорите стигат в задънена улица. Ще имат успех само срещите на четири очи. Ако искате да постигнете разбирателство с други двама, преговаряйте поотделно с всеки. Лесно може да влезете в преразход на сили, средства и енергия. Бъдете избирателни във връзките.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Луната навлиза в знака на хармоничните ви Риби и отприщва творческото ви вдъхновение. Усамотете се, работете над личните си проекти и може да получите гениални прозрения. Днес е противопоказно да се работи в екип. Може да ви откраднат идеята и да ви отклонят от нещо важно и значимо лично за вас, за семейството и бъдещите ви планове. Дистанцирайте се от хорския шум.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Ден на спорове, на проблеми във връзките или невъзможност да се разберете по спорните въпроси и да постигнете примирие с когото и да било. Както в баснята за орела, рака и щуката всеки дърпа в неговата посока, а така работата зацикля. Не се препоръчва участие в колективни преговори и сключване на колективни трудови договори. Потърсете съвет от капацитет, но на четири очи.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Днес и утре Луна и Нептун от Риби заедно с Марс от Близнаци ще образуват тежки аспекти със Слънцето ви. Този ден ще ви вкара в спорове, ще ви натовари с чуждите проблеми и ще активизира отново междуличностната алергия. Качвате кръвното и адреналина. Очертават се критични моменти на всички нива. Не приемайте без проверка нищо което ви казват, дават и обещават.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Ден на спорове, надвикване и надцакване. Не се включвайте в общия шум и в разправиите на околните. Не насрочвайте роднински срещи свързани с делби на имоти и наследства. С никого и за нищо днес не може да се разбереш, особено ако трети лица се включват непоканени в разговора. Противопоказно е да се работи и действа в екип. Хабите време и нерви. Ограничете контактите.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Денят е благоприятен за двустранни преговори, за уточняване на партньорски отношения и позиции. Третият е излишен и ще навреди повече отколкото предполагате. Не коментирайте поведението и избора на околните. Не се впускайте в словесни битки. Днес е добре да се преговаря задкулисно и да се търси споразумение с точните хора. Афишираното и извадено на показ ще се провали.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

За родените във втората декада съдбата е приготвила изпитания и неприятни изненади, които ще объркат добре подредената им програма. Клюката върши мръсната си работа. Очертават се спорове на работното място и неприятни удари под кръста. Не се опитвайте да преговаряте с тези, които от доста време не разговаряте или мислите различно. Потърсете съвет от оторизирано лице.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Ден на объркващи сигнали, на неприятности и разправии за дреболии. Където и да отидете ще се наложи да водите спорове, вместо тихо и кротко да се разберете. Всеки дърпа чергата към себе си, а така всички оставаме отвити и незащитени в кризата. Прекъснете вредни и разболяващи връзки. Започнете оздравителни процедури. Провеждайте само двустранни разговори и преговори.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Един от критичните и опасни дни за месеца, в който нетърпимостта е издигната като знаме, а агресията е повсеместна. С никого не може да се разберете. Влиза се в спорове, дори и за най-дребните въпроси. Не участвайте в съвместни дела. Ще спечелят соловите играчи и тези, които сами са си господари на парите или на безпаричието. Провеждайте само двустранни разговори.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Днес и утре Луната е в Риби в съвпад с Нептун, но и в пречупващ аспект с Марс от Близнаци. Ще ви въздействат фикс идеи и фобии. Някой може да стане агресивен и да се опита на всяка цена да постигне каквото е решил заобикаляйки закона и мнението на партньорите. Контролирайте се. Не влизайте в скандали и конфликти с близките и децата. Ден на жабешкия хор в блатото на живота.


Анкета

Какво очаквате от служебното правителство?


Резултати
Видео
Вижте запалването на автокъщата на Антониото
 08.04.2021 09:00      
Видео
Катерач изкачи необезопасен един от най-високите небостъргачи
 04.04.2021 16:48