Шоу

Българската песен за Евровизия 2021 очарова участничката от Кипър Елена Цагрину

  29.03.2021 13:11  
Българската песен за Евровизия 2021 очарова участничката от Кипър Елена Цагрину

Певицата Елена Цагрину, която ще представи Кипър на Евровизия 2021, изгледа за първи път видеото на българската песен за конкурса "Growing Up is Getting Old" по време на гостуването си в София. Реакцията на популярната кипърска певица беше уловена от камерите на БНТ.
Елена не скри симпатиите си и сподели, че българската композиция в изпълнение на Виктория е една от най-емоционалните песни в тазгодишното издание на музикалната надпревара: "Тази песен може да ме разплаче. Толкова е емоционална и истинска. Харесва ми изключително много. Просто е съвършена."
Представителката на Кипър, която ще участва с песента "El Diablo" на Евровизия 2021, гостува в София, за да запише своето резервно изпълнение за конкурса. То ще гарантира провеждането на надпреварата през месец май. В София своите изпълнения презаписаха още Виктория, Дестини от Малта, Стефания от Гърция и Наталия от Молдова, които също се довериха на българския екип.
Реакцията на Елена от Кипър не е първата, която добива популярност онлайн. Преди седмица беше публикувано видео, което събира едни от най-емоционалните реакции на "Growing Up is Getting Old".
Българското участие в песенния конкурс Евровизия се реализира като публично-частно партньорство между БНТ и Ligna Group, с подкрепата на българската финтех компания iCard - генерален спонсор на Евровизия България и с подкрепата на Министерство на туризма на Република България.
Евровизия 2021 ще се проведе в Ротердам на 18-и, 20-и и 22-ри май. Зрителите в България могат да гледат шоуто пряко по БНТ 1 от 22:00 часа.


Анкета

Трябва ли да се проведат нови избори?


Резултати
Видео
Virgin Galactic представи трети космически кораб
 31.03.2021 21:33      
Видео
Един дефектен ген и зайците могат да ходят на предни лапи
 30.03.2021 21:46