Шоу

Седмичен хороскоп от 29 март до 4 април

  29.03.2021 10:20  
Седмичен хороскоп от 29 март до 4 април

Астро-аспекти

На 30 март Меркурий в съвпад с Нептун

На 30 март Венера в секстил със Сатурн

На 31 март Слънце в секстил със Сатурн

На 2 април Меркурий в секстил с Плутон

На 4 април Меркурий преминава в знак Овен

Благоприятни дни за подстригване –31 март; 3 и 4 април

Благоприятни дни за боядисване на косата – 29, 30, 31 март; 1, 3 и 4 април

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

30.03. 03:09 - 30.03. 08:34

01.04. 03:30 - 01.04. 09:00

03.04. 08:25 - 03.04. 11:14

Овен – Късметът ще е с вас и през този период. Тази седмица сте заредени с енергия да вървите напред към целите си. Продължете започнатото, дори да се окаже, че не сте предвидили всичко. Сега е важно да проявите постоянство. Отношенията с по-старото поколение ще се развият по неочакван начин. Бъдете търпеливи и внимавайте с указанията на родителите си. Техният опит може да ви бъде полезен в много близко бъдеще. Вие сте в добро настроение, тъй като Венера във вашия знак ви окрилява тези дни. Фокусирайте се върху всичките си междуличностни отношения, създайте нови контакти.

Благоприятни дни – 01, 02.04.

Бъдете внимателни – 29.03.

Телец – Ситуацията ще се промени в началото на седмицата, така че можете да очаквате нови предизвикателства. Докато някои от вас ще ги приемат с ентусиазъм, други ще бъдат изненадани от новите преживявания, така че ще бъде трудно, поне в началото, да се справите. Ако попадате във втората категория, не се притеснявайте твърде много, защото по-голямата част от всичко това ще бъде във ваша полза. Ще почувствате невероятен прилив на енергия. Това ще ви даде възможност да научите нещо ново, да натрупате полезен опит, да изпробвате свежи тенденции и да разширите професионалния си хоризонт. Пред вас ще се отвори море от невероятни възможности и нови перспективи. Не бива обаче да приемате всичко наведнъж.

Благоприятни дни – 03, 04.04.

Бъдете внимателни – 30, 31.03.

Близнаци – Седмицата ще бъде светъл и приятен период за вас. Планетарните транзити са във ваша полза и ще ви помогнат да разширите хоризонта си през тези дни. Огненият Марс е във вашия знак, така че не е изненада, че през цялото време ще бъдете в отлична форма. Ще бъдете много мотивирани да докажете способностите си.  Не пропускайте възможностите да представяте идеи, не се страхувайте да кажете на началниците си вашите очаквания или да се противопоставите на мнението на мнозинството. Ще обезоръжавате противниците си с аргументите си и с чар.

Благоприятни дни – 29.03.

Бъдете внимателни – 01, 02.04.

Рак – Началото на седмицата ще е благоприятно за действия, които изискват отговорност и внимание, фокус и дисциплина. Подгответе се за период, който ще бъде доста динамичен. Ще бъдете в центъра на вниманието. Меркурий и Плутон ви дават истински тласък на енергия. Покажете какво можете. Възползвайте се от шансовете си максимално. По време на работа можете да очаквате добри отношения с колеги, началство и клиенти. Не всичко ще върви по план, но не се притеснявайте. Марс ще ви насърчи към тайни любовни връзки, които биха могли да усложнят ситуацията около вас.

Благоприятни дни – 30, 31.03.

Бъдете внимателни – 03, 04.04.

Лъв – Ще бъдете доста амбициозни и това ще ви помогне да правите ходове, които са от полза за вашата кариера. Ще има моменти обаче, в които ще ви липсват енергия и мотивация. Възможно е да се сблъскате с много предизвикателства на работното си място. Бъдете търпеливи и решителни, ако искате да успеете. Може да ви се появят нови интереси. Тази седмица е фокусирана върху вашите емоции, така че бъдете готови да изпитвате интензивни чувства. Емоциите ще разклатят сърцевината на вашето същество и вие ще се чувствате безсилни срещу новите си желания. Възможно е да се сблъскате с някои трудности във връзката си, но с разбиране и зрялост можете да ги преодолеете.

Благоприятни дни – 29. 03.; 01, 02.04.

Бъдете внимателни – 30, 31.03.

Дева – Ще започне седмицата по динамичен начин и изпълнени с увереност. Ще предприемете правилните инициативи, ако сте достатъчно внимателни. В любовния си живот ще изживеете красиви моменти, пълни с дълбоки и силни емоции. Към края на периода може да се появи летаргия, желанието да не излизате от дома и да прекарвате цялото време в безделие. Уморени сте от собствената си пасивност, имате нужда от малко разклащане. Искате да се отпуснете, да правите това, което ви харесва.  Контролирайте паричното си поведение и разумно планирайте разходите си.

Благоприятни дни – 30, 31.03.; 03, 04.04.

Бъдете внимателни – 01, 02.04.

Везни – Тази седмица вероятно ще бъде вълнуваща за вас. Щастието ще надделее на семейния фронт. Има големи шансове някои желания на сърцето ви да се изпълнят. Избягвайте обаче да бъдете твърде емоционални и имайте търпение в задачите си. Слушайте интуицията си и следвайте вътрешния си глас. Те няма да ви подведат в този труден момент. Приятно време очаква влюбените. Венера е в Овен и във вашия партньорски дом. Това ви дава силен контакт с вашите чувства, с вашата душа, с вашия вътрешен живот.  Срещата ѝ със Сатурн в секстил ви гарантира, че можете да разчитате на партньора си. През почивните дни отдайте предпочитание на пасивната релаксация.

Благоприятни дни – 01, 02.04.

Бъдете внимателни – 29.03.

Скорпион – Пред вас е изключително продуктивна седмица, в която ще работите усърдно, ще приемате нови предизвикателства. Най-важно да се организирате и да се съсредоточите върху работата. С минимални усилия ще постигнете максимални резултати. Обстоятелствата ще се развият във ваша полза. Ще бъдете чувствителни към нуждите на другите хора, което ще ви помогне да видите по-общата картина и да инвестирате енергията си само в това, което наистина има значение. Що се отнася до личния живот, опитайте се да живеете в настоящето. Оценявайте моментите, които имате. Краят на седмицата може да донесе ентусиазъм и романтика в живота ви.

Благоприятни дни – 03, 04.04.

Бъдете внимателни – 30, 31.03.

Стрелец – Предстои ви страхотна седмица. Слънцето и Венера ще ви окажат психическа подкрепа и ще ви помагат в действията. Благоприятен период за превръщане на вашите идеи в реалност. Обстоятелствата ще дадат възможност за придобиване на нови знания и опит, водещи до повишена производителност и успех. Потърсете нов подход към старите проблеми. Ще виждате положителната страна във всичко. Докато някои просто ще влязат в нова връзка с човек, който ги привлича, други ще осъзнаят как са живели в илюзия и не са имали реалистични очаквания за партньора си. Без жал се разделяйте с всичко остаряло и ненужно.

Благоприятни дни – 29.03.

Бъдете внимателни – 01, 02.04.

Козирог – Това ще бъде креативна, прогресивна и много чувствена седмица. Ще ви бъде дадена възможност да популяризирате вашите планове. Препоръчва се да не бъдете прекалено емоционални и да се опитате да решавате ситуациите спокойно, тъй като емоционалният ви подход може да ви създаде безкрайни проблеми. Графикът ви може да е претоварен, а някои разногласия с шефа ви или натрупано недоволство, могат да донесат стрес. Ставате твърде напористи, когато е необходимо, за да постигнете целта си. Ще почувствате нуждата да сте по-близо до семейството си и да се насладите на тяхната топлина и безопасност, които ви изпълват със сила.

Благоприятни дни – 30, 31.03.

Бъдете внимателни – 03, 04.04.

Водолей – Вероятно сте забелязали как ритъмът ви на живот се е ускорил в последно време. Няма да ви липсват енергия и мотивация, затова много от вас спонтанно ще се обърнат към нови идеи, нови лица, места и преживявания. Време е да бъдете внимателни и дипломатични. Внимавайте за конфликти както у дома, така и на работното място. Запазете спокойствие, особено ако възникне напрежение с близките.  Възможно е неочаквано да получите важна новина или полезна информация. Периодът е благоприятен за дългосрочно планиране, сключване на споразумения. Не е изключен внезапен обрат на събитията, много неща да не се случат, както сте планирали.

Благоприятни дни – 29. 03.; 01, 02.04.

Бъдете внимателни – 30, 31.03.

Риби – Ще имате плодотворна седмица. Очаква се да бъде много интересна на всички нива, пълна със страст и емоции, които ще ви помогнат да изживеете страхотни моменти. Периодът е подходящ за хармонизиране на отношенията. Живейте и се наслаждавайте на момента, доколкото можете. Ако сте необвързани, ще почувствате самочувствие и вътрешна сила, които ще ви дадат тласък, от който се нуждаете, за да спечелите човека, който ви интересува. Към края на седмицата бъдете малко по-внимателни, тъй като може да сте по-раздразнителни от обикновено.

Благоприятни дни – 30, 31.03.; 03, 04.04.

Бъдете внимателни – 01, 02.04.


Анкета

Трябва ли да се проведат нови избори?


Резултати
Видео
Лъв върху покрива на къща
 29.03.2021 11:17      
Видео
Фики стана част от голям международен проект
 24.03.2021 16:12