Шоу

Наследниците на империята Гучи срещу филма Модна къща Гучи

  28.03.2021 22:06  
Наследниците на империята Гучи срещу филма Модна къща Гучи

Наследниците на легендарния фешън-бренд „Гучи“ обещаха съд до дупка за създателите на сниманата в момента в Италия лента „Модна къща „Гучи““.

Защото според достигналата до именитата флорентинска фамилия информация режисьорът на филма Ридли Скот интерпретирал славната семейна история по изключително клеветнически, дори престъпен начин. Като той и целият му снимачен екип  се стремяли да я преразкажат на основата на злонамерен сценарий, написан по пълна с лъжи измислена книга, и без да се допитат за съвет до нито едно от лицата, които носят името Гучи.

Като „знаменоска“ на бъдещата съдебна битка срещу Ридли Скот и хората му се очертава внучката Патриша Гучи на създателя преди 100 годинина на световно известния бренд - модния дизайнер от Флоренция Гучио Гучи. Дамата е на 58 години, член е на управителния съвет на днешния моден гигант „Гучи“, живее в Швейцария и има три дъщери.

Патриша изрази пред журналисти мнението на цялата фамилия, че е недопустимо предвиденият да излезе по екраните през ноември филм да се казва „Гучи“, а да се върти единствено около историята на една жестока убийца. Става дума за Патриция Реджани, – роля, изпълнявана в лентата от Лейди Гага - която през 1995 г. организира разстрела на своя бивш съпруг, управителя на семейната компания  и първи братовчед на Патриша Гучи – Маурицио Гучи.

Патриша Гучи е бясна и на избора на холивудския ас Ал Пачино да играе ролята на нейния баща – Алдо Гучи, който ръководи 30 години модната къща и предава кормилото й на племенника си Маурицио. Според фешън-специалистката родителят й е бил строен, красив, с изисканост в облеклото, която е била уважавана в кралски дворове и президентски дворци, докато кинозвездата сега е шишкав и невзрачен. Освен това Ал Пачино бил известен навсякъде по света преди всичко с ролите си на мафиот и наркотрафикант – престъпни квалификации, които лентата на Ридли Скот трябвало да внуши и за Алдо Гучи.


Анкета

Какво ще си пожелаете за Новата 2022 година?


Резултати
Видео
Румен Радев пее и свири на китара
 25.11.2021 16:09      
Видео
Горгона е най-новото парче на Папи Ханс
 17.11.2021 21:00