Шоу

Американски невидим метод за удължаване на коса вече е в България

  24.03.2021 14:42  
Американски невидим метод за удължаване на коса вече е в България

Най-новият американски метод Invisible Bead Extensions® за невидимо удължаване на коса вече е в България. Коафьорът Александър Върбанов от Madness Beauty Experts е единственият сертифициран за нашата страна. Той е завършил тристепенен курс с ментор от САЩ. Технологията е патентована и може да се прилага само от сертифицирани фризьори. „Това е най-иновативеният ръчен метод за поставяне на екстеншъни в света. Редовете са изключително фини, като прикрепяме капсите по напълно невидим начин за максимално естествен вид на косата“, обясни Александър Върбанов.

Според него поставянето щади изключително много косата, няма раздразнения и накъсвания. Тя се поддържа, разсресва и оформя по-лесно. Миенето е без заплитания. Поддръжката е на 11 седмици, подчерта Върбанов.

Invisible Bead Extensions® е революционен метод за удължаване на коса в индустрията. Това е единствената подобна образователна компания във фризьорството. След като го пробват, дамите не могат вече да живеят без този метод, казва собственикът на фирмата Макинзи Търлий.

Александър Върбанов е един от първите сертифицирани стилисти за неговото прилагане не само в България, но и в Европа. В момента има такива няколко фризьори още във Великобритания. Салонът Madness Beauty Experts на Александър Върбанов е в София, в Манастирски ливади (зад заведението BESO). Той е изключително модерен и дизайнерски. Посещаван е предимно от сериозни бизнес дами.

Визуализация на изображенията

Визуализация на изображенията

Визуализация на изображенията

Визуализация на изображенията

Визуализация на изображенията


Анкета

Какво ще си пожелаете за Новата 2022 година?


Резултати
Видео
Кой Android смартфон се зарежда най-бързо
 28.11.2021 20:31      
Видео
Румен Радев пее и свири на китара
 25.11.2021 16:09