Новини

Бившият депутат от БСП Мартин Захариев се заяви за следващ министър на туризма

  20.03.2021 16:34  
Бившият депутат от БСП Мартин Захариев се заяви за следващ министър на туризма
  БНТ

Бившият депутат от БСП Мартин Захариев се самопредложи за бъдещ министър на туризма. Това той направи в изключително пространно интервю в сутрешния блок на БНТ при Георги Любенов. Особено впечатление направи фактът, че другите гости, като доц. Мангъров, Стоян  Михалев, Волен Сидеров бяха претупани набързо от Любенов, който непрекъснато подканяше гостите да бързат, а на Захариев се даде достатъчно време да разтяга локуми на тема туризъм.
Мартин Захариев беше избран за червен депутат като креатура на Сергей и Моника Станишеви. Захариев е бивш издател на списанието "Плейбой" в България и настоящ член на Обществения съвет на БНТ, сложен там от уволнения за шофиране пиян, бивш генерален директор Константин Каменаров.
Сигурно част от привилегиите на синекурният Обществен съвет на БНТ е възможността да участват където и колкото си искат в националната медия. И най-важният въпрос. Като какъв е поканен Мартин Захариев и му е дадено толкова много ефирно време? Какъв експерт е в този бранш? Колко хотела или заведения има? Управлявал ли е нещо в туристическата индустрия? Какъв управленски и административен опит има?Разбира се нямаше и кой да го попита. Но от разговора и думите му се разбра, че Захариев май има големи мераци да управлява туризма.
Надали браншът лесно ще преглътне да го командват подобни персони. Иначе в сутришния блок се беше спретнал с много цветни дрехи. Много чаровно стояха и шарените му чорапки на фона на помпозните приказки за визионерството в туризма и новото "ребрандиране на сектора". Да му мислят тези, които ще го извършват.


Анкета

Трябва ли да се проведат нови избори?


Резултати
Видео
Нова версия на Доко, доко разби клишетата
 22.03.2021 14:11      
Видео
Веломобил, движещ се със скорост 60 км/ч
 19.03.2021 16:01