Анализи

Илиян Василев: Пеевски прозира зад Слави Трифонов

  14.03.2021 08:09  
Илиян Василев: Пеевски прозира зад Слави Трифонов

Не ми е работа, но да задам няколко въпроса на Слави, защото гледам че го жалят, а ми писна от проекти на политически и партийни матрьошки - отвън Слави и "Има такъв народ", а отвътре корпулентни от всякакъв калибър.
Виждате, че от началото на януари т.г. Виваком рекламира яко в 7/8, а рекламния пазар в момента се контролира тотално от различните аватари на Борисов и Пеевски. На този фон да получаваш значителен финансов ресурс, а да правиш политика като се отказваш пиарски от 40 хиляди лева, които уж държавата му дължала. Сори, прекалено повърхностно е - не отговаряме на големите въпроси за политики, кандидати, а подхвърляме пиарски акции, вместо отговори. Без контекст и информация жестът изглежда с двойно дъно.
Не е нито 2001, нито 2005, нито 2009, нито 2016 година - хората са били лъгани прекалено много.
Всеки ангажиран в медии ще ви каже че рекламния бюджет на мобилните оператори е под строг надзор на властта и идеята че ще подкрепят "опозиция" не става дори за начало на виц.
Легендата, че уж американците от Юнайтед Груп контролират всичко, е за наивници. На този етап се доказват ЕБИТДАта и цената, преди продавача да получи каквото и да било. Със сигурност няма пълен външен контрол върху рекламната политика, нито върху рекламни разходи, нито приходи.
Сянката на Пеевски стърчи зад кадър.
Само отбелязвам че има два аспекта на финансирането - единият на телевизията, другия на партията и предизборната кампания.
С мълчание и недаване на отговори няма да стане. В същност могат да продължават да мълчат.
Въпросите просто ще набъбват до деня на изборите и в деня може да се окаже че "всенародната" подкрепа, не е много всенародна.
Светлина, повече светлина. Нали това искаме от правителството, от Борисов, Пеевски, Гешев.

Илиян Василев, фейсбук


Анкета

Ще успее ли да състави ГЕРБ правителство?


Резултати
Видео
Фънки кара бясно кола-фотьойл
 14.03.2021 22:00      
Видео
Къде отсядат кралските особи
 13.03.2021 21:54