Новини

Петър Москов: Новите розови комунисти водят фашизма със себе си

  07.03.2021 12:35  
Петър Москов: Новите розови комунисти водят фашизма със себе си

“Новите комунисти водят фашизма със себе си и са облечени в розово”, каза пред БНТ председателят на партия Консервативно обвдинение на десницата (КОД) д-р Петър Москов, визирайки така наречената “градска десница” от “Демократична България”.

Той предупреди, че новите комунисти проповядват лъжа. 

“Те лъжат как стоят нещата в живота. Въпросната градска десница е либерално-прогресивна формация, която, заедно с техните сътрудници от ляво, иска модернизация на държавата. Но тази модернизация е стъпила на лъжа. Казват ни, че трябва да има равенство - не, няма равенство. Има умни, образовани и успешни хора, които не дължат интеграция, за да се изравнят с мързеливитв, глупавите и неуките”, обясни още д-р Москов и добави: 

“Казват ни, че трябва да приемем, че бащата може да бъде майка. Казват ни, че трябва да спрем да отделяме въглероден двуокис. Единственото състояние, при което има нулеви въглеродни емисии, е състоянието на смърт - в биологичния и икономическия смисъл. Тези хора създават невъзможна реалност - в нея не можем да говорим, да мислим и да дишаме, не можем да живеем”.

Москов обясни, че основният политически разлом в момента е между нормата - консервстивното, и ексцеса - либералната агресия. 

“Тези, които ни наричат фашисти, всъщност са новите розови комунисти”, каза д-р Москов. Според него именно 45 години управление на комунистите и 30 години либерална утопия са довели страната до тук. 


Анкета

Ще успее ли да състави ГЕРБ правителство?


Резултати
Видео
Вижте как буйства индиецът от приземения в София самолет (ВИДЕО)
 07.03.2021 12:52      
Видео
Ниагарският водопад грейна в бяло, зелено и червено
 04.03.2021 12:11