Новини

Жени Калканджиева, Кристина Димитрова, Искрен Пецов и Агент Тенев в листите на ВМРО

  28.02.2021 17:44  
Жени Калканджиева, Кристина Димитрова, Искрен Пецов и Агент Тенев в листите на ВМРО
  vmro.bg

Лица от телевизионния екран и сцената влизат в листите на ВМРО като гражданска квота. От партията подчертават, че те са представители на СЕК (Средна европейска класа), които подписаха споразумение за подкрепа за парламентарните избори.

Това са естрадната певица Кристина Димитрова, която ще заеме своето място сред кандидатите в Кюстендил и 23-и МИР София. Бивша мис България Жени Калканджиева в листата от гражданската квота на ВМРО в Хасково. Певецът Искрен Пецов е сред лицата в 24-и МИР и в София - област, а светският хроникьор Иван Тенев, известен в обществото като „Агент Тенев“, ще води битка редом с него в 24-и МИР.

От партията на Красимир Каракачанов казват, че интересните и атрактивни лица, които подкрепят ВМРО за предстоящия вот вече са повече от 115. Вече стана ясно, че актрисата Ернестина Шинова, съпруга на евродепутата Андрей Слабаков, също ще е кандидат-депутат, както и напусналия БСП Боян Чуков.

Освен „Средна европейска класа", Съюзът на патриотичните сили „Защита“ декларира подкрепата си за ВМРО, както и земеделски съюз „Александър Стамболийски“, съобщава БГНЕС.


Анкета

За кого ще гласувате?


Резултати
Видео
Рита Ора сподели нови кадри от България
 25.02.2021 21:21      
Видео
Внучката на Симеон става поп звезда
 24.02.2021 10:37