Икономика

Ресторантьори дават награди, ако щракнем министър Ангелов или ген. Мутафчийски в ресторант

  14.02.2021 11:17  
Ресторантьори дават награди, ако щракнем министър Ангелов или ген. Мутафчийски в ресторант
  google

Сдружението на заведенията в България обяви награда за доказателства срещу министъра на здравеопазването Костадин Ангелов или шефът на щаба генерал Мутафчийски. 

100лв. кеш и още 900лв. под формата на ваучери за заведения за първия човек, който изпрати доказателствен материал, че ресорният министър или началникът на НОЩ генерал Мутафчийски нарушават собствените си заповеди и посещават ресторанти или друг тип заведения.

Ето какво гласи тяхната публикация: 

"Повод за това наше действие са сигналите, които сдружението получихме, че въпросните хора посещават заведения, които според тях са най-опасни за разпространението на вируса и вече четвърти месец не работят. Оказва се, че най-вероятно, това не пречи на отговорните за издаването на дискриминационни забрани лица, да нарушават собствените си заповеди. Смятаме, че именно те би следвало да дават пример на всички останали, а не обратното. Напомняме, че ресторантите към хотелите не попадат към забраната за работа, но дори и това не би следвало да бъде оправдание за тях, ако все пак слуховете излязат верни.  Преди точно 10 дни, на 03.02., изпратихме покана към министър Ангелов за публичен дебат, на която до ден днешен той не ни отговори по никакъв начин. 
Важно: за доказателствен материал ще се считат единствено снимки или клипове, на които присъства министърът на здравеопазването Костадин Ангелов или генерал Мутафчийски, в ресторант или друг тип заведение, на които ясно се вижда, че датата на снимките е от началото на забраната за работа на заведенията!

Втора награда: 100лв. кеш и 400лв. под формата на ваучери за доказателствени материали с участието на доцент Кунчев, професор Балтов или професор Кантарджиев." 

Публикацията предизвика бурни коментари в социалните мрежи и бе споделена от близо 170 души. 

"Мизата се вдига!", гласи следващата публикация в страницата на СЗБ.  Собственици на заведения  добавиха суми и ваучери към наградата, която вече е на обща стойност 3860лв. - 2700лв. КЕШ и 1160лв. под формата на ваучери за заведения. Наградния фонд включва два ваучера за уикенд пакет за 2-ма с включени закуски. 


Анкета

Ще се ваксинирате ли?


Резултати
Видео
Човекът без име нарисува Левски с бутони от клавиатури
 11.02.2021 19:04      
Видео
Сузанита пусна брутален клип (18+)
 10.02.2021 14:58