Спорт

ЦСКА победи Славия с 1:0 в снежен ад

  13.02.2021 19:22  
ЦСКА победи Славия с 1:0 в снежен ад
  lap.bg

С гол на Али Соу през първото полувреме, ЦСКА победи "Славия" в столичното дерби от 17-ия кръг в Първа лига. Двубоят в "Овча купел" се игра при постоянен снеговалеж и много трудни условия на стадиона, а домакините бяха в изцяло бели екипи. 

Соу се разписа в 24-ата минута, а това бе осми гол за него в Първа лига през този сезон.

Победата бе седма поредна за "червените", а в този период те имат вкарани 12 гола срещу допуснати само два.

 

Снимка: Lap.bg

 

Тимът на Бруно Акрапович вече има 36 точки, с три по-малко от лидера "Лудогорец", който има мач в понеделник. "Славия" остава без успех на своя стадион от октомври, като е на 13-о място с 12 точки след 17 кръга.

Футболистите на Александър Тарханов бяха по-настоятелни в атаките си, като до 10-ата минута няколко пъти застрашиха ЦСКА. Първо В 10-ата минута Радослав Кирилов си отвори пространство да стреля, но Джером Синклер блокира удара му. Минута по-късно след удар на Кирилов топката срещна страничния стълб.

В 18-ата минута късметът отново изневери на домакините, тъй като след изстрел на Георги Вълчев топката се отби от гредата.

 

Снимка: Lap.bg

 

В 24-ата минута Брадли Мазику напредна отляво и центрира към Али Соу. Гамбиецът спря на гърди и вкара без проблеми в мрежата на Светослав Вуцов за 0:1.

След паузата теренът беше още по-тежък, а това намали допълнително качеството на срещата. 

 


Анкета

Ще се ваксинирате ли?


Резултати
Видео
Човекът без име нарисува Левски с бутони от клавиатури
 11.02.2021 19:04      
Видео
Сузанита пусна брутален клип (18+)
 10.02.2021 14:58