Новини

Христина Бобокова: Не съм Мата Хари

  11.02.2021 15:01  
Христина Бобокова: Не съм Мата Хари

"Не. Боя се, че не задавате въпроса на правилния човек.

Несъмнено това е част от цялостната атака срещу моето семейство и бизнеса на съпруга ми и брат му. Както вече казах, оставаме с усещането, че някой се опитва да им пришие чужда вина. Нещо такова се случва и тук", казва съпругата на русенския бизнесмен Пламен Бобоков – Христина в интервю за "Дневник". На въпрос дали познава Борисов, тя казва, че всички в България го познават.

Съпругата на русенския бизнесмен Пламен Бобоков – Христина – е смятана в общественото пространство, че е тайнствената жена, снимала спалнята на премиера Бойко Борисов и нощното му шкафче, пълно с пачки евро и златни кюлчета. Министър-председателят никога не е споменавал името ѝ, а каза само, че една "прекрасна госпожа" е нащракала спалнята му, докато него го е нямало. След това пред немски вестник обясни, че тя действала като Мата Хари. Бобокова бе нарочена за тайнствения фотограф от няколко издания.

В момента братята Атанас и Пламен Бобокови са обвиняеми като участници в престъпна група заедно с бившия зам.-министър на околната среда и водите Красимир Живков. Пламен Бобоков е обвиняем и по други разследвания. Едно от тях е за незаконно държане на архелогически предмети – върхове на стрели и копия.


Анкета

Ще се ваксинирате ли?


Резултати
Видео
Дъщерята на Стивън Спилбърг превзема музикалната сцена
 17.02.2021 14:42      
Видео
Учени откриха странни създания под антарктическия лед
 16.02.2021 18:10