Спорт

ЦСКА 1948 с престижно равенство срещу Динамо Киев

  04.02.2021 19:06  
ЦСКА 1948 с престижно равенство срещу Динамо Киев
  Sportal

Отборите на ЦСКА 1948 и Динамо (Киев) завършиха при резултат 2:2 в контролна среща, която се проведе в Турция. Попаденията за "червените" реализираха Марио Топузов (46) и Ангел Бастунов (82). Точни за украинския гранд бяха Виктор Циганков (30) и Виктор де Пена (61).
Първата интересна ситуация бе пред "червената" врата. Още в третата минута Динамо организира опасна атака. Караваев намери Виктор Циганков, който не успя да отиграе добре топката, тя попадна във Ванат, който обаче стреля неточно.
Малко по-късно Марио Топузов се оказа на отлична позиция, но шитът му нямаше необходимата нито точност, нито сила.
В 30-ата минута футболистите на Динамо стигнаха до първия гол. Владислав Ванат се пребори за една топка, след което намери Циганков, който преодоля Даниел Наумов и без проблем вкара кълбото в мрежата.
Пет минути преди края на първата част главният съдия отсъди в полза на "белите". Зад топката застана Буялски, но Даниел Наумов успя да избие, а при добавката Ванат също не успя да се справи с младия страж на ЦСКА 1948.
В 46-ата минута крилото на "червените" Марио Топузов успя да изравни резултата. Той отбеляза с удар от близка дистаниця. Атакуващият футболист заби и победното попадение за столичани в контролата с Македония Гьорче Петров.
В 61-ата минута играчите на Динамо спечелиха втора дузпа. Този път зад топката застана Карлос де Пена, който не сбърка.
Малко по-късно Мартин Камбуров изпълни по перфектен начин пряк свободен удар, който обаче бе спасен от стража на Динамо (Киев).
В 82-ата минута резервата Ангел Бастунов направи резултата 2:2. Младият футболист не стреля особено качествено, но кълбото се отби в тялото на вратаря на Динамо и влетя в мрежата. Това бе и последната интересна ситуация в проверката.
Утре е последната проверка за "червените" срещу Ингулец преди старта на пролетния полусезон в efbet Лига./Sportal


Анкета

Ще се ваксинирате ли?


Резултати
Видео
Кои са най-честите грешки по време на зимното шофиране
 04.02.2021 19:20      
Видео
Антъни Джошуа пусна документално филмче за мача си с Кобрата
 03.02.2021 10:49