Шоу

Хороскоп за днес – 21 януари

  21.01.2021 09:07  
Хороскоп за днес – 21 януари

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, четвъртък - 21 януари 2021 г.:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

До обед печелят хората в сянка, тези които дърпат конците и държат парите. Денят е зареден с експлозивна енергия. Някъде може да избухнат конфликти на общо недоволство. Може да наблюдаваме и удар по парите и притежанията на един и неочаквана печалба за друг, особено в посока на новите технологии и криптовалутата. Опитват се нови хватки за печалба и влияние.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

До обед останете където сте, не правете крачка в нова посока и внимавайте при пътувания и работа с електроуреди. Контролирайте емоциите. Може да избухнете по незначителни поводи и после да съжалявате за провалената връзка и работа. Дръжте се дипломатично. До вечерта намирате нова база, място и работа, където да се внедрите, но ще трябва с някого да делите терени и екстри.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

До обед може да направите грешен ход водени от прекаленото си самочувствие. Не се доверявайте на никого, следете знаците на съдбата. Ще се повтори ситуация, при която преди сте направили грешен избор. Този път може да се коригирате и да спечелите. От обед навлизаме в деня на фонтана. Включва се каналът на кармичната родова памет. Подредете отношенията.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Контролирайте чувства и емоции, не се поддавайте на гнева и се дръжте дипломатично в отношенията с околните. Сутринта е заредена с агресия и напрежение, но следобед ситуацията се подобрява. Чакайте изгодни предложения. До утре може да сключите нови договори, които ще ви осигурят стабилност. Добре е за преместване в нов дом или офис, за покупка на животни и инвентар.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Поне до обед не поемайте рискове, останете си по възможност у дома, увеличете самоконтрола. Каквото се развали, трудно ще се оправи. Ден на прилепа. Необходима е активна самозащита от агресивната чернота наоколо. Може да получите неприятни вести. Контролирайте емоциите и не позволявайте намеси. Бъдете внимателни с електроуреди, не взимайте и не давайте заеми.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Днес поставяте всеки на мястото му. Родените в първата декада ще се държат доста разпоредително и назидателно. Поставяте условия и ултиматуми, което рядко ви се случва, защото вътрешно сте убедени, че не това е начина. Но днес без налагане на тежки мерки и ограничения няма да ви послушат, а това за всички ще донесе грижи. До вечерта заемате стабилизираща позиция.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

До обед получаваме объркващи сигнали, но след това може да направите силен ход и да спечелите повече от очакваното. Предстоят рокади в работата. Вероятно е да получите предложение за заместване или да станете титуляра. До утре на обед стъпвате на стабилна основа в дейностите и в партньорските връзки. Постарайте се да получите нужните ви информации от първоизточника.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

До обед напрежението постепенно ще спадне, но все още не бива да поемате излишен риск. Може да се излъжете не само в отношенията, но и в парите. Отложете за другата седмица подписването на новите си договори. До вечерта може да получите предложения, но зад всяко ще се крие желание за използване. Ще се наложи доста да се пазарите и по отношение на имотни сделки.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Не започвайте нови начинания до обед. Енергетиката е рискова, лесно се стимулират конфликтни състояния и положения, в които някой  може да пострада. Бъдете скромни и не се опитвайте на всяка цена да изявявате и доказвате себе си. Очертават се проблеми повече за близките ви родени в началото на Телеца, Водолея и Лъва. До вечерта стъпвате на по-стабилна основа и база.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

До обед енергетиката влияе негативно на човека. Внимателно оценявайте знаците на съдбата. Ще се усети някаква липса, едно чувство и  покровителство ще си отиде. Прекалената ви самоувереност ще бъде наказана. Не се ловете на бас и не играйте хазартно. Каквото отложите за следобед ще мине по правилата и ще донесе повече ползи. Работете за нуждите на семейството.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Днес за всяка крачка или лична придобивка ще плащате с лихвите. Може да попаднете на хитри мошеници или да се предоверите в приятелските и роднински връзки. Ще работите за чужди интереси, ще отделяте от времето и парите си, за да обслужвате чужди цели и интереси. Не очаквайте награда за положените усилия. Една сделка може да се провали, планираните пътувания също.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

До обед стойте на дистанция от хора, които се държат неадекватно, на знаят какво искат и опитват да ви притискат с претенции. Следобед ще намерите своето място на сила и може да направите добра и изгодна инвестиция. Ден на съзиданието и градежа. Подновете връзки, които прибързано сте прекратили в миналото. Дайте си втори шанс в любовта и започнете отначало.


Анкета

Ще се ваксинирате ли?


Резултати
Видео
Солили сме грешно храната, ето как трябва
 26.01.2021 19:18      
Видео Новини
Отрасловият съвет потвърди: От 4 февруари се връщат в училище 3 класа
 25.01.2021 19:05