Новини

Синът на Милен Цветков: Аз ще продължа, тате!

  20.01.2021 19:06  
Синът на Милен Цветков: Аз ще продължа, тате!

Навършиха се 9 месеца от смъртта на журналиста Милен Цветков, загинал при автомобилна катастрофа в София навръх Великден. По този повод неговият 8-годишен син Боян и Даниел Петканов публикуваха в YouTube поредното си видео. То е озаглавено „В памет на тате“.

„Преди 9 месеца, на тази дата, на Милен му бе отнето правото да продължи земния си път. Най-много от всичко и всички той обичаше сина си. За мен е чест да мога да общувам с наследника на този Велик човек, на когото ще съм задължен до края на живота си. Трябва да отчета и отдадеността на майката на Боян – Ивета. Върху нея сега пада тежестта да играе ролята на баща и на майка в семейството… Миналото не може да се промени и Милен няма да се върне сред нас, но наследникът му винаги ще ни напомня за него“ – написа Даниел Петканов във „Фейсбук“ страницата „Питай ме“, която създаде заедно с малкия Боян. 

Трогателното видео бе споделено и от майката на Боян – Ивета Гочева, която написа в социалната мрежа:
„Ти продължаваш да живееш вътре в нас и продължаваш да бъдеш на всички онези твои любими места и ние сме там... с теб! Обичаме те! Благодаря на всички, които доказахте, че сте достойни да го познавате!“


Анкета

Какво ще си пожелаете за Новата 2022 година?


Резултати
Видео
Ето я новата коледна песен на Ед Шийрън и Елтън Джон
 06.12.2021 13:54      
Видео
Кой Android смартфон се зарежда най-бързо
 28.11.2021 20:31