Анализи Новини

Зеленият Владислав Панев се изнизал от гласуването за ул. Съборна

  04.12.2020 12:43  
Зеленият Владислав Панев се изнизал от гласуването за ул. Съборна

Игричките в Столичния общински съвет нямат край. Като много умел въжеиграч се откроява общинският съветник от Демократична България и съпредседател на Зелено движение Владислав Панев. По време на гласуване на предложението на Борис Бонев от Спаси София за затварянето на ул.Съборна за автомобили, Владислав Панев се измъкнал и не е участвал във вземане на решението, обясниха общински съветници. Заявил на колегите си, че имал важна работа и си тръгнал от заседанието. Другият общински съветник от Демократична България Симеон Ставрев, за когото се говори, че е лично протеже на Иво Прокопиев, е гласувал "въздържал се".
Че Зелените са демагози и най-малко ги интересува опазването на околната среда е публично известен факт. Но бягството на Панев от гласуване в Транспортната комисия говори и друго колко са сериозни хората, които сме изпратили в Общинския съвет и каква отговорност  носят към хората, които са ги избрали. Да се измъкнеш от гласуване по такъв сериозен въпрос с довода "имам важна работа" означава, че въпросният съветник въобще не го интересува дневния ред на града и гражданите в него. Разбира се той няма да даде публично обяснение защо си е тръгнал от комисията, на която е член и в която  трябва да работи.
Остава  без отговор и въпросът кое кара Владислав Панев да се измъкне от гласуването и защо другият съветник от Демократична България се "въздържа", тоест оказва се, че "десните" нямат позиция по въпрос, за който фейсбук ври и кипи.
А може би някой от важните хора в ДБ или техни спонсори имат интерес ул. Съборна да остане отворена за коли. Иначе доста умело се правят на "зелени пазители" на природата.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Почивка в празничния ден
 26.12.2020 14:48      
Видео
Бъдни вечер!
 24.12.2020 18:19