Новини

Премиерът от Родопите: Корнелия казва, че хвърлям парите от джипката

  28.11.2020 17:32  
Премиерът от Родопите: Корнелия казва, че хвърлям парите от джипката


 

Премиерът Бойко Борисов отново тръгна на инспекция през уикенда. За пореден път той се отправи към Родопите, където инспектира ремонт на междуградски пътища. Заедно с него са министърът на финансите Кирил Ананиев, зам.-министърът на регионалното развитие Николай Нанков и образователният министър Красимир Вълчев.

„Моите опоненти казват, че лъжа народа. Като обещаваме, аз не ви лъжа от джипката. Като обещаваме училища, се отпускат пари”, заяви премиерът.

Близо до село Рохлева премиерът разговаря с група хора, на които Борисов обеща, че след ремонта на пътя, ще бъде изградена и подпорна стена.

След което се отправи към село Биркова, където заедно с другите министри разгледаха новото училище в селото.

"Как да кажем ние на тези хора от тези села, които са изцяло мюсюлмански, че и те са българи като нямат път, нямат училище, детска градина или спортен салон".

Пред българското и европейското знаме в училището Борисов дебело подчерта, че той е извадил България от най-тежката финансова криза през 2008-9 г., "когато победихме тройната коалиция и заварихме огромна дупка в бюджета. Тогава направихме най-постния бюджет".

Не само стабилизирахме финансите, но и тази година ни приеха в Европейския банков съюз и в чакалнята на Еврозоаната, подчерта той.


 


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Volkswagen научи роботи да зареждат електромобили
 29.12.2020 16:48      
Видео
Мариус Куркински в дует с рапър
 28.12.2020 14:08