Шоу

Хекимян си слага ботокс

  25.11.2020 12:59  
Хекимян си слага ботокс
  bTV

Звездата на bTV Антон Хекимян е пощурял по подмладяващите процедури, издават негови колеги от нюзрума на телевизията. 36-годишният журналист, известен с прекомерната си суета, преживял срив на самочувствието с напредването на възрастта си и решил да вземе незабавни мерки.

Тони се подложил на терапия с ботокс, като се доверил на една от най-известните дерматоложки в София. Очевидци признават, че са го забелязали да посещава нейната клиника, която се намира на 10 минути от НДК и студиата на bTV. Цената на процедурата е 600 лева за цяло лице, а трайността на ботокса, който глади бръчките като ютия, е между 3 и 5 месеца. Хекимян останал супердоволен от резултата, но не искал на работното му място да се разчува, че се е подложил на естетическа корекция, присъща по-скоро на представителките на нежния пол. И бездруго непрекъснато търпял шеги и майтапи заради суетата си. „Понякога ми казват вместо Хекимян Нарцисян. Празнувам имен ден и на Антоновден, и на Цветница, защото съм нарцис“, споделя журналистът, който почти няма ден, в който да не си направи поне по няколко селфита.

Преди заралията имаше навик да пуска снимки от фитнес залата, където тренираше, но по-скоро пред огледало. Напоследък е занемарил физическите си навици и това си пролича по коремчето, което е заформил. Сега обаче спазвал хранителен режим, който му бил препоръчан лично от шеф Силвена Роу. Атрактивната кулинарка е сред най-новите приятели в обкръжението на Хекимян. Двамата се сдушили покрай участията на Роу в сутрешния блок. Като спец по храните тя редовно му давала съвети какви продукти да консумира, за да слабее и да подмладява кожата си.


Анкета

Съгласни ли сте да тестват децата ви в училище?


Резултати
Видео
Нова машина ликвидира дупки на пътя за минути
 14.01.2021 18:45      
Видео
Това е най-изолираната къща на света
 10.01.2021 17:21