Спорт

Нова неприятна новина за Кубрат Пулев след обрат на Острова

  24.11.2020 17:35  
Нова неприятна новина за Кубрат Пулев след обрат на Острова

Нова неприятна новина за Кубрат Пулев може да представлява обявеното отпускане на противоепидемичните мерки в Англия, наложено заради разпространението на COVID-19. Вчера британските власти обявиха, че от 2 декември може да допуснат зрители на спортните прояви, пишат Gong.bg.

Така за големия мач на Кобрата срещу Антъи Джошуа за световните титли на свръхтежката категория във версии IBF, WBА, WBO и IBO може да се очаква, че в залата ще има зрители. Това е поредният неочакван обрат, който англичаните правят за голямата битка на 12 декември. Първо двубоят трябваше да е в зала „О2 Арена“, а след това беше преместен на по-малката „Уембли Арена“.

 
Лондон попада в Зона 2 за право на допускане на фенове. В нея за спортни прояви на закрито ще може да се допускат 1000 зрители или 50% от капацитета на съоръжението, ако то е с по-малък капацитет.
 
Предвид строгите рестрикции, действащи на територията на Острова относно пристигащите от чужбина, се очаква в зала „Уембли Арена“ на мача между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа да има само английски фенове, които да подкрепят своя сънародник. Кобрата вероятно ще има опората само на хората от своя щаб.

Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Запознайте се с новия Jeep Grand Cherokee 2021
 09.01.2021 14:05      
Видео
В циганската махала в Пещера: 10-годишно дете шофира, поощрявано от роднините
 08.01.2021 10:30