Новини

Пребитата Силвия от село Баня с ужасяващи подробности за жестокото нападение

  18.10.2020 17:59  
Пребитата Силвия от село Баня с ужасяващи подробности за жестокото нападение

23-годишната Силвия Лулеова от разложкото село Баня, която бе пребита жестоко от травестит в столичния кв. "Борово", сподели ужасяващи детайли от нападението. 
Малко преди 23 часа в четвъртък Силвия си тръгнала от дома на свой приятел, но но пред входа на жилището била нападната от травестит, който я пребил до припадък и отмъкнал дамската й чанта.



Писъците на момичето били чути от съседи, които се притекли на помощ и нападателят избягал. Обляна в кръв и почти в несвяст, Силвия е закарана в „Пирогов”, където й е оказана лекарска помощ. Тя  е със счупен нос, избити зъби и отоци по лицето.

„Бях си  тръгнала от моя познат, когато ме нападнаха. Не очаквах подобно нещо. Дръпна ми чантата и започна да ми нанася юмручни удари, аз паднах на земята, а той продължи да ме удря. Беше напълно озверял и крещеше: „Ще те убия, ще те убия…“. Не знам кой е този човек, никога не съм го виждала. Беше някакъв травестит.



Моят познат също не го познава. Не знам каква е причината да ме нападне, но можеше и да ме убие. Може да ме е нападнал заради чантата, защото я няма. Вътре имах и лични документи – лична карта, шофьорска книжка. Надявам се полицията да го залови и да си получи заслуженото, защото този човек е опасен“, разказа пред struma.bg. Силвия, която все още не се е отърсила от шока.

Тя не изключва и вероятността травеститът да е имал симпатии към момчето и да я е нападнал заради ревност, когато е видял, че излиза от дома на приятеля си. 



Какъвто и да е мотивът, Силвия е категорична, че ще търси правата си в съда и вече е депозирала жалба в полицията, а извършителят се издирва. Тя вече има издадено медицинско свидетелство от съдебен лекар. Заключението сочи – средна телесна повреда. В понеделник й предстои операция на носа.

За случая е уведомена и прокуратурата. На този етап все още не е ясно как ще бъде квалифицирано деянието. Нападателят травестит все още се издирва от органите на реда.  


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Почивка в празничния ден
 26.12.2020 14:48      
Видео
Бъдни вечер!
 24.12.2020 18:19