Шоу

Хороскоп за днес – 12 октомври

  12.10.2020 10:23  
Хороскоп за днес – 12 октомври

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, 12 октомври 2020 г.:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Днес ще спечелят тези, които се въоръжат с търпение и изчакат ходовете на конкуренцията, на колегите и шефовете. До обед картинката коренно ще се помени и тогава ще дойде и вашето време за действие. Ще получите свежа информация, която ще ви спаси от грешки и ще ви спести пари. Нищо ново да не се започва и предприема преди да се приключи със старите ангажименти и задължения.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Ден на фатално привличане към хора с власт и възможности, които може да се опитат да ви използват и вместо да ви направят обещаната услуга вие ще станете зависими от тях или ще им правите услуги. Неблагоприятно за обвързване, за сключване на нови договори и брак. Единият ще държи другия на каишка и няма лесно да отпуска повода. Приключвайте с възложените задачи.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Намалете натоварването, правете всичко с търпение и внимание. Така ще избегнете тенденцията към нервни сривове тази вечер. Не поемайте прибързани ангажименти и не се спирайте за разговор с всеки. Днес е добре да не се осъществяват случайни контакти. Не се знае кой какво ти мисли и с какви подбуди идва към теб. Спазвайте диета, прочистете се от шлаката.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Не бързайте да се включвате в проектите на шефове и колеги. Денят не е благоприятен за старт на нови начинания и включване в нови бизнес проекти. Обърнете повече внимание на работата, която изостава, на това което сте обещали да свършите и приключите, особено ако от това зависи работата и успеха на някой друг. Доверете се повече на интуицията и на вътрешното си усещане.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Нищо ново да не се започва, но със старото е добре да приключите по най-бързия начин, за да не плащате после за закъснения и нарушения в договорите. Финализирайте отдавна подготвена сделка и ще спечелите максимално. Стари партньори ще защитават гърба ви и ще действат в посока на вашите интереси. Избягвайте случайните срещи и контакти. Не е ден за нови запознанства.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Представете готовите си проекти за обсъждане. Чакайте награда за добре свършената работа. Този ден може да ви отвори заключена врата и да ви извади от застоя. Не споделяйте нищо с преките си конкуренти, за да не ви изместят от хранилката. Не се хвалете, избягвайте случайните срещи и ангажиментите с хора, които и преди са ви проваляли. Запазете неутралитет.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Не бързайте да започвате нищо ново, независимо, че е понеделник и всеки стартира нова програма. Действайте с повишено внимание, за да не направите грешки. Поставете си за задача да свършите застоялата работа и да изпълните поетите преди ангажименти. За утре планирайте само двустранни срещи и разговори. Не участвайте в събрания на екипа и не свиквайте такива.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Ден за прекратяване на отношения и финализиране на сделки. Стигате и до крайната точка на търпимост спрямо хора, които ви накърняват интереса или се държат неадекватно. Не сключвайте нови договори и не избирайте нови партньори, доставчици и консултанти. Всичко, което направите сами и на свой терен ще донесе успехи и придобивки. Пазете се от случайни контакти.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Днес стигате до финала на важни за вас и за семейството ви преговори. С лекота ще постигнете нещо мечтано и желано. Ще вземете изпит и ще спечелите конкурс. Чакайте награди за миналите старания и натоварвания. Разчистете изостаналата работа, прочистете връзките и тази вечер не помисляйте за изневери. В следващите два дни са вероятни раздели и конфликти с любимите хора.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Този ден ще ви даде нещо, за което сте се трудили от доста време, което сте очаквали и сте се надявали да получите след изпълнените дейности и ангажименти. Дано усилията са си стрували. Дайте си сметка дали да продължите при старите условия или да търсите нещо ново. Ден на заслужените и незаслужени оценки. Някои закони и предписания са на път да се променят. Вдигнете летвата.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Ден за приключване. Не реагирайте на нови предложения и не се отклонявайте от поетия път и от съгласуваните в предните дни срещи и начинания. Предприетото с голяма амбиция ще зацикли, а това което доведете до край ще ви донесе почести и слава. Сега е момента да се предават готовите проекти, да се приключват есенните дейности и да се финализират сделки.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Не си пренареждайте програмата. Изпълнете това, което сте обещали. Всяка промяна ще води до негативни реакции, ще привлича хора, които ще ви носят грижи и ще ви вкарват в разходи. Това, което докарате до успешен финал ще донесе придобивки и пари. Изпипвайте подробнвости и детайли. Не бързайте, за да не преправяте нещата. Доверете се на интуицията, започнете прочистваща диета.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Volkswagen научи роботи да зареждат електромобили
 29.12.2020 16:48      
Видео
Мариус Куркински в дует с рапър
 28.12.2020 14:08