Шоу

Хороскоп за днес – 28 септември

  28.09.2020 09:08  
Хороскоп за днес – 28 септември
  google

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес – 28 септември 2020 г.:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Днес всяка цел и лесно постижима, стига да си се подготвил с нужните документи и средства, да си привлякъл доверени последователи и партньори. Не бива да изчаквате пасивно някой да взима решение вместо вас или да се намесва в работата ви. Направете общо прочистване на организма и разчистете терена на връзките. Ще се казват болезнени,но важни за бъдещите отношения думи.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Един от най-мощните дни за месеца. Енергията ни търси поле за изява. Напират страсти, бушуват чувства, стремежът е към постигане на високи върхове в работата и в живота. Няма да мине без спорове и битки. Конкуренцията ви е тръгнала на свещен поход за завладяване на чужди територии и позиции. Вероятно е да влезете в остри сблъсъци на интереси и да качите кръвното.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

За родените в третата декада денят носи възможност да постигнат нещо непостижимо преди или да вземат решение, което повече не може да се отлага. Личната ви енергия търси ново поле за изява. В кариерата ви може да настъпят качествени промени, които ще ви улеснят в бъдещия избор. Не се претоварвайте и не правете нищо на всяка цена. Може да платите висока цена за нетърпението или за нежеланието да приемете промените.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Един от най-мощните дни в лунния цикъл. Енергията ни напира да се излее навън като работа, емоции и страсти. Увеличете самоконтрола, но не се ограничавайте излишно. Навлизате в силен период, в който може да направите важни разкрития и стъпки към целта. Премествате се или променяте средата. Преговаряйте за нужните ви екстри. Ще извлечете ползи от всеки проведен разговор.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Денят носи конфликти в любовта и проблеми в чувствата за родените в третата декада. Луната е в опозиция на Слънцето ви и на Венера от вашия знак. Предстоят рокади в професионалните отношения. Внимавайте и не влизайте в интимни връзки на работното място. Лесно може да ви спретнат компромат и да ви препънат по пътя към голямата ви амбиция или желания престижен пост.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Днес е важно да се държите изправено, да не свеждате глава пред забрани или наредби, които не ви изнасят или ви се струват безсмислени и ограбващи труда ви. Денят е зареден с огромен енергиен потенциал. Дано не отидете към излишно прекаляване. Старайте се да дозирате думите и действията си. Дръжте се дипломатично, но без да отстъпвате от личната си позиция и амбиция.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Днес ще срещнете силен отпор от страна на близки и колеги. Трудно ще постигнете целите си. Всеки е решен да постигне своите, без да прави сметка за интересите на другите. Един от най-мощните дни в месеца. Смирете амбицията. Не прекалявайте в исканията и се съобразете с условията на средата. Не правете и не искайте нищо на всяка цена. Започнете прочистваща диета.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Днес проблемите ще са повече за родените в третата декада. Вероятни са емоционални и любовни кризи. Луна и Венера са в пречупващи аспекти спрямо Слънцето ви. Вървите към прекалявания, към ултимативни изказвания и действия, от които после ще се откажете или ще трябва да отстъпите. Препоръчва се пасивност. Не влизайте в опасни връзки. Вероятни са компромати.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Ден на високите енергии и дано те обслужват високи цели в личния ви и професионален живот. Не се разпилявайте в подробности, в дела и дейности, които ще срещнат открита или прикрита съпротива. Планирайте посещения при близки и приятели нуждаещи се от помощ и закрила. Сами ще се нуждаете от подкрепа в следващите два дни. Вечерта се приберете навреме и с желан подарък.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Високо енергиен ден. Може да изкачите връх в кариерата и да подпишете изгоден договор. Не отминавайте без внимание нито едно предложение. Оставете си вратичка за връщане, ако в момента не можете да приемете едно предложение. Уредете наемни и наследствени отношения. Добре е да се започне прочистваща и отслабваща диета до пълнолунието. Разчистете и личните си връзки.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Ако работата ви напредва в любовта ще имате проблеми и обратното. Не можете на никого да угодите, най вече на себе си. Не може и да останете пасивни, когато се налага да се вземе важно делово решение. Не се намесвайте в колегиалните дела, в избора на близките и децата. В желанието да помогнете може да излезете виновни за чужда вина. Не се претоварвайте, щадете сърцето.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Активизирайте се, явете се на конкурси и прослушвания. Енергията ви напира да се излее навън към другите. Може да покриете високи нормативи и да постигнете високи цели. Навлизате в силен тридневен период. Разпределете роли и функции, подредете си нещата по степен на важност и задвижете амбициозните си дела. Пасивният човек ще загуби. Стимулирайте децата.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
НАСА публикува видео на симулирано кацане на Марс
 05.01.2021 17:05      
Видео
Поздрав от роботите на Boston Dynamics
 02.01.2021 12:10