Спорт

Тиаго преминава в „Ливърпул“

  18.09.2020 17:50  
Тиаго преминава в „Ливърпул“

Плеймейкърът на Байерн (Мюнхен) Тиаго Алкантара пристигна в Англия и вече е на клубната база на „Ливърпул“, за да финализира трансфера си в английския шампион. Испанецът акостира на Острова с полет от Мюнхен за Манчестър и трябва да подпише личния си договор с мърсисайдци, който ще бъде за срок от четири години.

Бившият играч на „Барселона“ се сбогува с „Байерн“ (Мюнхен) и феновете на отбора посредством емоционално обръщение в социалните мрежи.„Ливърпул“ ще плати за 29-годишния халф 20 милиона паунда плюс още 5 милиона под формата на бонуси. Сумата ще бъде преведена на вноски за период от четири години.

Междувременно „Ливърпул“ е отправил запитване към „Уотфорд“ за Исмаила Сар, твърди "Дейли Мейл". Според изданието „мърсисайдци“ все още не са отправили официална оферта, но сериозно обмислят възможността да привлекат 22-годишното крило, за да има Юрген Клоп по-сериозни алтернативи за атакуващото си трио.
„Уотфорд“ привлече Сар преди година срещу 30 милиона паунда, като сега клубът иска поне 36 милиона за него, независимо че "стършелите" изпаднаха от елита. За един сезон сенегалецът изигра 30 мача, в които отбеляза шест гола. Един от тях бе именно срещу „Ливърпул“ при сензационната победа на „Уотфорд“ с 3:0.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Почивка в празничния ден
 26.12.2020 14:48      
Видео
Бъдни вечер!
 24.12.2020 18:19