Skandal typewriter
Новини

Цветан Цветанов поиска анкетна парламентарна комисия заради разкритията на Шпигел

  16.09.2020 17:53  
Цветан Цветанов поиска анкетна парламентарна комисия заради разкритията на Шпигел

Цветан Цветанов поиска сформирането на анкетна комисия в парламента, която да провери изнесената преди дни от германското издание "Шпигел" информация за депортирането през 2016 година на турския гражданин Абдула Бююк.

В предаването "Денят с Веселин Дремджиев" по ТV+ и TV1 Цветанов заяви: "Ако имахме реален парламентарен живот публикацията в "Шпигел" щеше да е повод за анкетна комисия в парламента, за да се изслушат компетентните служби и техните ръководители".  Цветанов обаче забрави да спомене, че по времето, когато Бююк беше депортиран и в общественото пространство широко се обсъждаше този проблем, самият той беше не просто председател на парламентарната група на ГЕРБ, но и председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред, както и член на комисията за контрол на службите за сигурност и на практика, ако е искал, е можел още тогава да поиска сформирането на такава анкетна комисия.

Цветан Цветанов критикува и правителството за разходите, които прави в момента, и сравни края на мандата на кабинета "Борисов 3" с края на мандата на правителството на тройната коалиция. Той дори призова: "Нека да се спрат харчовете".


Анкета

Какви мерки взимате, за да се предпазите от Covid-19?


Резултати
Видео
Фейсбук построи град
 18.09.2020 10:01      
Видео
Автоматични плъзгащи се врати (видео)
 17.09.2020 19:39