Шоу

Хороскоп за днес – 16 септември

  16.09.2020 10:18  
Хороскоп за днес – 16 септември

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес – 16 септември 2020 г.

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

В деня преди новолунието тъмнината ни обгръща, мислите са мрачни, а поведението несигурно. В такъв ден не бива да се предприемат важни за бъдещето инициативи. Може да се окаже, че работите за чужд интерес или просто сте сбъркали пътя и човека. На новолуние диетите са за прочистване на организма, а на пълнолуние за  отслабване. Сметките са криви, а приходите слаби.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Този ден ще ви предложи незаслужени награди и предимства. Ще бъдете изкушени да постъпите нелоялно, да прецакате колега и близък. Може да прередите някого на опашката за късмет, за работа или за друга важна придобивка. Съветът е да не правите компромис със съвеста си. Не влизайте в корупционни схеми. Дълго ще плащате за поисканите днес услуги, пари и екстри.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Предстои тежко за вас новолуние в знака на нехармоничната ви Дева. Днес се очертават срещи с предатели, с хора които биха искали да се възползват от нещата, които предлагате, имате или държите под контрол. Всичко предприето с голяма амбиция ще тръгне накриво, ще донесе неприятности и проблеми. Останете където сте, Проведете прочистване на организма и връзките.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Ден на намеси и предателства. Не вярвайте на усмивки и сълзи. Всичко е театър и постановка целящи да ви извадят от равновесие. Денят е неблагоприятен за всичко и за всички. Стартирана в този момент работа ще зацикли и донесе само вреди. Всичко да се проверява. Конкуренцията търси сабото ви място. Не се изказвайте неподготвени, потърсете капацитет за съвет.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Както и да постъпите ще сбъркате, а най-лошото е, че ще се поставите в услуга на тези, които до момента са ви служили. Днес тъмни и агресивни сили се намесват в живота ни, объркват отношенията и налагат печата на нежелани зависимости. Не носете изделия от кости и рога. Добре опечете и сварете храната си. Не се знае по какви канали злото ще се опита да ни завладее.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Обгръща ни тъмнината на предстоящото новолуние във вашия знак. Тъмни сили с тъмни намерения се опитват да се намесват в живота ни, да ни заробват с договори или с чувства и обещания. Всяка прибързана инициатива ще ви слага окови. Не се обвързвайте с никого на никаква цена. Утре ще имате повече свобода на действие и ще може да контролирате положението.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Един от най-тежките дни в сатурновата ви дупка. Енергията е на кота нула. Хора с тъмни мисли и страсти ще се опитат да се възползват от чувствата, услугите и парите ви. Нищо отговорно и важно да не се предприема. Ограничете контактите до минимум. Взетите решения ще се нуждаят от корекция и биха ви донесли само загуби и болки. Спазвайте диета, не яжте нищо алангле.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

В този ден не започвайте нищо важно, не подписвайте нови договори и не водете преговори, независимо кой и как ви подтиква или стимулира. Нищо не може да се види и прецени в тъмнината на приближаващото новолуние. В отношенията ни действат скрити мотиви и намерения, правят се съзаклятия и се влиза в нерегламентирани връзки. Останете където сте. Утре ще напипате верния път.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Родените в първата декада ще изживеят тежки и ограбващи живота и душата им моменти в днешния ден. Предприетото с голяма амбиция ще зацикли, ще трябва да се преправя и започва отначало. Давате си и парите за нещо ненужно или некачествено. Ще работите за някой, който няма да оцени труда ви. Не участвайте в задкулисни сделки и не позволявайте да ви притискат и изнудват.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

В тъмнината преди новолунието всеки действа на сляпо, а това ще доведе до много грешки и провали. Конкуренцията ви прави необмислен ход и освобождава терена, на който утре победоносно ще се настаните и внедрите. За вас в момента е важно да приключвате на едно място и в следващите дни да се устройвате на друго. Време е да прекратите фалшивите и губещи връзки. Край с илюзиите.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

В деня преди новолунието се сгъстява астралната мъгла. Взетите решения ще бъдат погрешни, изкривени и манипулирани, а казаните думи ще са без тежест и без чувства. Нищо важно да не се предприема. Пазете се от случайни контакти и от прибързани действия провокирани от нечия агресия. Утрешният ден ще освети пътя, ще предложи решения и ще изчисти отношения.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Днес и утре Слънце и Луна са в опозиция на Нептун от Риби. Ще ви се оказва натиск, ще има опити за манипулация и изнудване. Попадате в засада и плащате чужди сметки. Нищо важно да не се предприема. Получените предложения ще ви поставят на прага на непростими грешки. Храната да е добре сварена и опечена. Идеи предложени и приложени в суров вид също носят загуби и вреди.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Почивка в празничния ден
 26.12.2020 14:48      
Видео
Бъдни вечер!
 24.12.2020 18:19