Шоу

Хороскоп за днес – 24 август

  24.08.2020 09:38  
Хороскоп за днес – 24 август

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, понеделник – 24 август 2020 г.

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

До обед връщате обаждания и правите връзка с нужните хора. От обед до утре на обед трети лица ще се опитват да се намесват в личния ви избор и да доминират в двустранните ви отношения. Внимавайте в приказките и коментарите, не давайте непоискани съвети и не приемайте такива. Вечерта си пожелайте нещо на глас. До утре на обед се сбъдват благите пожелания. Мислете позитивно.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Днес Луната от Скорпион е в опозиция на Уран от вашия знак. Нещо в програмата и в пътуванията ви ще се обърка. Ще имате проблеми с документи и общи средства, ще се окажете длъжници там, където имат да ви се издължават. Старайте се да не изпадате в зависимост от никого и за нищо. Не теглете и не давайте заеми, особено ако сте родени около два часа преди изгрева на Слънцето.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Ден за пътувания и огледи на място. Пътят ви се разчиства. Намерете си спокойно място и се съсредоточете. Ще получите неочаквано прозрение и ще решите труден въпрос и проблем. От обед до утре на обед внимавайте в приказките, речите и пожеланията. Навлизаме в деня на вербалната магия. Който не може да работи със словото да не рискува. Внимателно подбирайте думите си.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Приемайте случващото се такова каквото е и не желайте друго. Ще водите тежки но успешни преговори. Трети лица ще се намесват, особено ако разговорите касаят имотни придобивки, ремонти или обсъждане на цени и доставки. Останете на четири очи с тези, с които имате общ бизнес или ви предстои важно договаряне. Вечерта си пожелайте нещо и ще го имате. Късметът ще ви следва.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

За родените около 1-5-и август денят е белязан с разправии, с технически и транспортни проблеми. Ако заминете за чужбина дълго няма да се върнете. Не водете неприятни и тежки разговори и не провокирайте околните. В този ден лесно печелите врагове и губите приятели. До утре на обед властва вербалната магия. Който не умее да работи със словото да замълчи и да изчака.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

До обед може да получите отговор на запитвания от страната и чужбина. Сънищата ви показват с какво трябва да се приключи. Отварят се нови канали, имате шанс да влезете в нова среда. От обед до утре на обед се сбъдват благите пожелания. Следете знаците на съдбата. Не влизайте в конфронтации и скандали. Може да ви потрябват точно тези хора, с които сте се скарали.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Действайте изпреварващо. Освобождават се места и терени, които е добре да заемете или поне да кандидатствате за тях. Стават ви ясни някои отношения и положения. Този ден ни помага да открием истинското си място и да намерим хората, които биха ни помогнали и партнирали на ниво. Възможно е прозрение за бъдещето. Сънищата ви показват с какво трябва бързо да приключите.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Днес вадите документи и разрешителни, уреждате проблеми във връзка с ученето и здравето на децата. Не се оплаквайте и не роптайте. Всичко ще се развие по възможно най-добрият начин за вас. Навлизаме в период на усвояване енергии от космоса. Ще разберете истинския смисъл на връзката си с някого. Важните за вас хора ще се обаждат и ще ви подкрепят.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Добре е за подписване на нови договори до обед. Следобед конкуренцията ви предизвиква или се опитва да ви изтика от масата на преговорите. Внимавайте къде оставяте документи, пари и лични вещи. Очертават се компроматни игри и опити за провокация. Не се изказвайте неподготвени. До утре на обед властва вербалната магия. Който не я владее да замълчи, да изчака и да не коментира.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

От обед до утре на обед е особено опасно да се лъже и прикрива истината. Попадате в изнудващи положения. Не споделяйте. Плагиатите дебнат. Да не се регистрират и заверяват патенти и разрешителни. За всичко ще се плаща скъпо, ще ви връщат за допълнителни документи и заверки. Тази вечер си пожелайте нещо. Нуждаете се от подкрепа и разбиране и дано близките ви ги осигурят.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Ако мислите за някого той ще ви се обади независимо къде се намира. Ден на телепатичните контакти. Приемайте нещата такива каквито са и не претендирайте за друго. Не се изказвайте неподготвени и не критикувайте чуждия избор. Очертават се проблеми и загуби, които трудно ще преглътнете. До утре на обед не подписвайте договори и не взимайте решения по имотни дела.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Чакайте важни вести, предложения и придобивки. Случващото се в този ден помага да постигнете целта, да тръгнете в нова посока и да реализирате една мечта. Ако получите покана или заминете за чужбина ще се усторите там и може дълго да останете. Но каквото и да се случи не се хвалете и не се оплаквайте, за да не привлечете чуждото неодобрение или негативна реакция.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Volkswagen научи роботи да зареждат електромобили
 29.12.2020 16:48      
Видео
Мариус Куркински в дует с рапър
 28.12.2020 14:08