Шоу

Съвети на наш топ фризьор: Тези прически състаряват

  09.08.2020 14:00  
Съвети на наш топ фризьор: Тези прически състаряват

Когато говорим за смяна на прическата, много жени се решават на по-драстични промени, след като са се влюбили във визията на някоя холивудска актриса. За съжаление понякога прическите на знаменитостите не са правилното решение за всеки, коментира пред ABCnews.bg топ фризьорът Александър Върбанов, собственик на салон Madness Beauty Experts, който е ученик на световните звезди Мунир и канадецът Алекс Чабът.

Има няколко прически, които колкото и да ви харесват, в никакъв случай не трябва да правите, защото моментално ще качат няколко годинки на визията ви. Просто забравете за тях, ако искате да изглеждате наистина добре и по-млади, обясни Александър Върбанов.
 
Тези прически подчертават бръчките и добавят няколко години дори и на много млади момичета. Препоръчвам да се откажете от тази прическа в полза на някоя фризура на етажи и повече вълни в косите. Това ще ви направи да изглеждате малко по-млади, а косата ви по-гъста, подчерта Върбанов.
 
Дълга коса на черта
 
Тази прическа може да отива на 20-годишните, но изглежда меко казано нелепо за жена на 40 години. Това е така, защото с течение на времето косата губи блясъка и дебелината си.
Не се вдъхновявайте от образите на Деми Мур и Дженифър Анистън, защото актрисите са по-скоро изключение от правилото. Вместо това изберете средна дължина до раменете. 
 
Говорим за онези дрипави странични бретончета или крайната липса на такива, които през този сезон са много популярни. Защо прическите без бретон ви състаряват? Много просто - по този начин челото ви остава открито. То е една от зоните, в които всеки има най-много бръчки заради мимиките, които правим с лицето си. 
 
Мълет
 
Майли Сайръс прогнозира завръщането на тази прическа, популярна сред изпълнителите през 70-те години. През този сезон тази прическа наистина стана много популярна, но трябва да признаете, че с нея дори красивата 27-годишна певица изглежда по-възрастна отколкото е. Съветвам дамите, особено тези над 40, да не залагат на тази тенденция, каза Александър Върбанов.
 
Тази прическа добавя години дори и на най-младите момичета, освен това лицето ви и всеки негов дефект е открит за света (включително и всяка бръчка).
Тази прическа прави визията ви по-строга и остра и не толкова женствена, допълва още фризьорът.
 
Коафьорът Александър Върбанов впечатлява с невероятни цветове, които прави на своите клиентки. Той е преминал мастер клас при най-известния в момента фризьор в света Мунир (Mounir). По този начин Александър Върбанов става сред топимената в България. Салонът му Madness Beauty Experts се намира в Манастирски ливади, ул. Стефан Тошев 66, зад заведението Beso. 

Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Volkswagen научи роботи да зареждат електромобили
 29.12.2020 16:48      
Видео
Мариус Куркински в дует с рапър
 28.12.2020 14:08