Автомобили

Вижте този Lexus кабриолет (СНИМКИ)

  04.08.2020 13:08  
Вижте този Lexus кабриолет (СНИМКИ)

Lexus се възползва от летния период, за да предложи на феновете на марката лимитирано издание, разработено на основата на модела LC Cabriolet, наречено Regatta Edition, пише ams.bg.

Изданието Lexus LC Cabriolet Regatta, чиято каросерия е вдъхновена, както се вижда, от морската тема, е украсена с ливрея Structural Blue, първоначално разработена за модела LC Coupé, проектирана на базата на микропигментни частици и вдъхновени от "дълбочината на цветовете, открити в природата".

Структурната синя каросерия е в цвят Marine Blue на мекия покрив на Lexus LC Cabriolet, покрив, изработен от плат, съставен от четири слоя материал, предлагащ отлична устойчивост и високо ниво на звукоизолация на купето (а присъствието на активен контрол на шума също допринася).

Lexus LC Cabriolet Regatta Edition

Мекият покрив съдържа луксозен интериор, покрит с бяла полуанилинова кожа, предлагана с перфорирано покритие за предните седалки на автомобила. Цветът Dark Blue е използван тук и там (панелите на вратите, инструментите и др.), От своя страна, придава цветова нотка на интериора, като припомня външната ливрея на модела.

Lexus LC Cabriolet Regatta Edition логично трябва да се задвижва от 5,0-литровия V8 агрегат с 477 к.с. и 500 Нм от модела LC Coupé, работещ в тандем с автоматичната трансмисия DirectShift-10. Той ще бъде пуснат на пазара през следващата есен в ограничени количества, на цена, която предстои да бъде уточнена.

Lexus LC Cabriolet Regatta Edition

Lexus LC Cabriolet Regatta Edition

Lexus LC Cabriolet Regatta Edition

 


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Почивка в празничния ден
 26.12.2020 14:48      
Видео
Бъдни вечер!
 24.12.2020 18:19