Шоу

Елен Колева се пусна гола

  29.05.2020 17:30  
Елен Колева се пусна гола

Апетитно фото на актрисата Елен Колева се появи в уебпространството. Еротичният кадър бе споделен от фотографа на снимката, а не от филмовата звезда. Пред обектива 36-годишната брюнетка позира чисто гола, косата й е прибрана в кърпа, а гърдите наполовина покрити с черни ленти, пише в днешния си брой в-к "Телеграф".

Безспорно снимката успя да прикове вниманието на почитателите на Елен и не само. Кадърът вероятно е част от професионална фотосесия към бъдещ проект. То обаче не е поместено в официалните профили на Колева в Инстаграм и Фейсбук. В мрежите скоро тя споделя: „Не се притеснявайте за "лошата си репутация". Защото лоша репутация е да живееш така, както не им се иска на другите.“ Очевидно желанието на Елен да е себе си излиза от рамките на познатото, тъй като безспорно да застанеш гол пред камера е предизвикателство, което изисква време и усилия. Фотото е семпло и елегантно, на заден фон е красива картина, в нюанси на черно, червено и бяло. Колева позира с прегънати ръце и право гледаща в обектива. Гримът й е лек, единственият акцент е тъмночервеното червило.

По-рано в отбелязаните й снимки в социалната мрежа Инстаграм се появи кадър, на който позира по сутиен, червена дантела и мрежест чорапогащник. Далеч по-приличен, но въпреки това наситен със своята нотка сексапил. Последователите на актрисата споделиха, че изглежда страхотно и насърчиха по-честите й прояви като модел.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Почивка в празничния ден
 26.12.2020 14:48      
Видео
Бъдни вечер!
 24.12.2020 18:19