Автомобили

Honda Acura пуска конкурент на BMW M3!

  28.05.2020 15:27  
Honda Acura пуска конкурент на  BMW M3!

Под името Acura TLX Type S японците от Honda ще предлагат в Щатите конкурент на BMW M3 с V6-мотор. Изтекоха снимки

Honda продава спортни коли в САЩ и Хонконг под името Acura. Скоро гамата ще включва и расов конкурент на BMW M3 – TLX Type S! Как изглежда автомобилът – можете да видите от изтеклите снимки в профила в Instagram на Cochespias.

Седанът със силует на Coupé не е толкова безкомпромисно ориентиран към спортен външен вид, както Civic Type R, но все пак изглежда доста динамично. Фаровете представляват тесни ивици, които изглеждат още по-агресивно, подчертани от дневните светлини. Спортният характер се подчертава и от големите вентилационни отвори и предния сплитер.

В задната броня с доста приличен дифузьор са разположени общо четири ауспухови тръби – по две от всяка страна. Малко разочароващо изглежда вътрешното пространство. На изтеклите снимки се вижда, че то е по-скоро благородно, отколкото спортно. Водачът и пътникът до него са разделени от внушителна средна конзола, а централният монитор направо се губи върху арматурното табло.

Acura TLX Type S ще се появи с V6-двигател

Затова пък Acura TLX Type S компенсира всичко с двигателя си: под капака работи 3-литров V6 турбоагрегат, а задвижването е на четирите колела. От Acura засега не споменават точната мощност. Официалната премиера на модела би трябвало да е на днешната дата  28-ми май 2020. През 2021 г. Acura TLX ще бъде на пазара в Щатите. Няма шанс моделът да се появи в Европа./autobild.bg


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Почивка в празничния ден
 26.12.2020 14:48      
Видео
Бъдни вечер!
 24.12.2020 18:19