Икономика

На море в "Оазис Бийч Клуб" от сериала "All inclusive"

  28.05.2020 09:11  
На море в \

Всички гледахме хитовия сериал "All inclusive" по Нова ТВ. Той е заснет в най-красивия български курорт - " Оазис Бийч Клуб" в Лозенец. 
Това е изискан курорт, предлагащ възможности за придобиване на луксозен недвижим имот и за изкарване на незабравима почивка на самия морски бряг.

Курортът се състои от ваканционни жилища от висок клас, притежавани от отбрана клиентела, а също така разполага с Lifestyle хотел със СПА център, открити басейни, ресторанти, барове и невероятен плаж. 

Потопете се в най-ценните природни блага – безкрайна морска шир, горска прохлада и свеж въздух.

Разположен на самия бряг, между източните склонове на Странджа планина и Черно море, с плаж с широчина над 30 метра и дължина 1.5 км, луксозният морски курорт ви посреща в зеления си оазис. Той се простира върху площ от 22 000 кв. м и е проектиран в средиземноморски стил, като запазва естествената красота на околната флора и прилежащия ѝ терен.
Oasis Beach Club е в пълна хармония с местната природа. Курортът процъфтява в контрасти, като всеки елемент подчертава следващия. За да се запази екологичното равновесие на природата, за изграждането на курорта са използвани само природни и екологично чисти материали. Ето защо 60% от площта на курорта е заета от пешеходни пътеки, зелени площи, екзотични растения и детски площадки.

Цветовете са топли и слънчеви, формите – пълни с движение. Внимателно изграден отвътре навън, курортът предлага разнообразно разположение и широк избор на жилища с площ от 53 кв.м до 150 кв.м. Налице е голямо многообразие от луксозно обзаведени апартаменти.

Някои детайли от обзавеждането и интериора са:

Подова настилка от керамичен гранит;
Звукоизолирани стени;
Солидни бронирани входни врати;
Висококачествена италианска мебел в интериора на всеки апартамент;
Тераси, декорирани с традиционни и средиземноморски детайли от дърво;
Напълно обзаведени бани с подбрани луксозни италиански материали;
 За удобство на всички гости има подземен и открит паркинг;
За спокойствието и сигурността се грижи нашият 24-часов отдел за сигурност и видеонаблюдение;
В Oasis Beach Club ще откриете ресторант, проектиран в средиземноморски стил, който предлага голямо разнообразие от ястия. Има барове и разнообразие от места за тонизиране и релакс. Посещението на фитнес и спа центъра ще ви помогне да премахнете умората. На разположение на гостите са турска баня, сауна, джакузи, масажни помещения, спортен център и закрит басейн, където за вас ще се погрижат квалифицирани преподаватели и масажисти. За малките има детски кът и анимация.

Има един единствен оазис на Българското Черноморие и това е Oasis Beach Club!


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Мариус Куркински в дует с рапър
 28.12.2020 14:08      
Видео
Почивка в празничния ден
 26.12.2020 14:48