Шоу

Хороскоп за днес – 28 май

  28.05.2020 07:30  
Хороскоп за днес – 28 май

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, четвъртък – 28 май 20202 г.:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Днес печели този, който владее магията на словото, който е запознат с риториката на дипломацията и може да води изгодни лично за него преговори. Провокирате някого и се добирате до важни факти. Всяка получена информация ще струва скъпо и ще работи за този, който успее да я получи преди другите. Контактите с близки от чужбина ще помогнат в избора и в действията ви.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Провокативен и рисков ден, особено за родените във втората декада. Не правете забележки и не защитавайте мнението си на всяка цена. Може да се изпокарате с колеги и близки и да развалите ценни връзки. С пълна сила действа вербалната магия. Каквото си пожелаш ще се сбъдне. Казаната дума назад не може да се върне. Пазете си телефона и касовите бележки.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Днес Меркурий напуска вашия знак и отива да помага в дейностите и в бизнеса на Рака. Ще имате проблеми в комуникацията с околните. Ще избухват конфликти по незначитени поводи. Трудно ще се постигне примирие. Пазете вещи и документи, които може да се използват както компромат срещу вас. Каквото изпуснете от контрол трудно ще овладеете отново. Тази вечер си пожелайте нещо.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Меркурий навлиза в Рак и стимулира търговската ви инициатива. Получавате покани за пътуване и гостуване. Разгледайте и оферти за почивка, направете нужните резервации. Не споделяйте намеренията си. Конкуренцията е жестока, завистниците може да провалят някои ваши намерения. Внимавайте къде оставяте компрометиращи материали. Пожелайте си нещо.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Те ти булка Спасовден. На времето изневерите на този ден са били разрешени, ако жената е имала проблем със зачеването. С пълна сила действа магията на словото и на убеждението. Може да убедите когото решите да ви съдейства по всеки важен за вас проблем или въпрос. Внимавайте какво споделяте и какво си пожелавате, защото ще се разчуе и ще се сбъдне.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Провокативен ден. Очертават се прояви на непоносимост и алергичност към хора, продукти и храни. Не провокирайте никого и не позволявайте да ви разбалансират чуждите забележки и намеси в работата и в живота ви. Следете знаците. Ако счупите нещо това е знак за прекратяване на отношенията с някой от присъстващите. Не бъдете многословни, за да не кажете нещо излишно.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Печелят умеещите да работят вербално, които са част от настъпващите промени и разполагат със свежа информация по важните професионални въпроси. Ако не се чувствате добре информирани не рискувайте, но ако сте в час с изискванията на играта в личен и бизнес план, не се отказвайте да вземете своето от живота. Явете се на конкурси, конкуренцията навлиза в решителна фаза.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Тежък и рисков ден. Ограничете контактите, не се изказвайте неподготвени и не провокирайте околните с излишни забележки и критика. Не влизайте в разправии с шефове и колеги. Може да си докарате неприятности с едно обсъждене и с клюка, която може да пуснете по нечий адрес. Отношенията ви навлизат в критична фаза. Бъдете максимално дипломатични и тактични с околните.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Днес много приказки ще се изприказват. Печели този, който умее да чува, когато слуша, а не този който се напъва в нещо да ни убеждава. Ден на вербалната магия. Хората на словото ще успеят да извоюват лични и професионални свободи. Ще се води компроматна война на всички нива и с всички средства. Пазете си документацията, не давайте никому излишна информация за делата си.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

От днес до 4 август планетата на бизнес контактите и комуникациите Меркурий ще ви гледа в опозиция от знака на Рака. Семейните проблеми и нуждите на децата ще ви отклоняват от професионалните дела и отговорности. Трудно ще вмествате родителския дълг в професионалните си ангажименти. Постарайте се у дома и в работата си да имате нужната подкрепа и съдействие.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Трудно ще избегнете конфликтите у дома и на работното място. Провокационен ден, в който всяка ваша дума и жест ще се тълкуват превратно. Не се изказвайте неподготвени. Пазете свои и чужди тайни. Не е нужно на никого нищо да доказвате или да се оправдавате. Счупен домашен съд е лош знак. Не лъжете. Не започвайте дълготрайни проекти. Пожеланията от този ден се сбъдват.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Бъдете отговорни в приказките, в молбите, обещанията и пожеланията си. Този ден сбъдва благите пожелания, а негативните се връщат в бъдеще като бумеранг. Не яжте яйца, не унищожавайте документи и бележки. Повишава се рискът от престъпления и изкушения. С недомислени приказки може да навредите на себе си или на друг. Не започвайте долготрайни проекти.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Volkswagen научи роботи да зареждат електромобили
 29.12.2020 16:48      
Видео
Мариус Куркински в дует с рапър
 28.12.2020 14:08