Skandal typewriter
Шоу

Уволниха Кремена Халваджиян от предаването "На кафе"

  21.05.2020 22:18  
Уволниха Кремена Халваджиян от предаването \

“Много, много ми е мъчно, че ме махнаха от „На кафе” и в момента не работим с моята асистентка там. Но такъв е моментът за телевизията”, казва Кремена Халваджиян по повод уволнението си.

Преди дни тя бе освободена като стилист от екипа на шоуто, което през юли излиза във ваканция. А до тогава водещите ще се обслужват от гардеробиерка, като не е ясно в какъв състав ще бъде през следващия сезон.

„Аз съм там от създаването на телевизията, а да не говорим, че за нас с Гала предаването „На кафе” ни е като детенце, създадено по специален начин с цялата ни любов”, споделя Кремена.

„От хората, които бяхме в самото начало, остана само Гала, на която в момента й е много мъчно, разбирам я.

Но това между нас не е свършило. Ще изчакаме да приключи кризата, пък да видим какво ще се случва след това”, споделя още Кремена, пише България днес.

Тя неочаквано бе освободена от екипа, тъй като се налага шоуто да работи с намален бюджет. „Подхождам с разбиране към кризата. Тя е повсеместна навсякъде и досега се държа по-трезво, макар да ми е болно, защо да го крия. Но не ми е в характера да се оплаквам”, споделя още Кремена Халваджиян.

С колежката си Гала Кремена се познава от години. Двете стават бързо приятелки и са изключително близки през цялото това време. Дори заедно работят в шоуто от самото му създаване.

И въпреки интригите и скандалите, двете остават заедно като неразделни приятелки. „Имам чувството, че някой ден ще си седнем главица до главица и ще си стареем заедно”, казва още тя.

Кремена споделя, че е наясно, че двете често будят и завист заради стандарта на живот, който имат и любовта на съпрузите си.

„Но преди да побързат с негативите, нека се замислят, че всички тези неща не падат даром. Те са плод на дългогодишен труд и страст към работата. От малка реших да стана стилист, макар че съм завършила виолончело, но след като баща ми почина, спрях да свиря завинаги. Имах агенция за недвижими имоти за кратко. Правех го, защото от това се изкараха пари в един период.

Средствата финансираха клиповете на Маги по това време. Със стайлинг се занимавам от малка, още от първи клас. Дори са ме гонили от училище, подстригвали са ме за назидание, ходех нарисувана с темперни бои.

Професионално започнах да се занимавам с първите клипове, които Маги започна да записва—на Дичо и различни фолк изпълнители. Първият ми ангажимент с предаване беше „Сладко отмъщение” и след това „На кафе” с Гала. От тогава се изредиха много предавания”, спомня си Кремена.

50-годишната красавица има екстравагантен стил и не остава незабелязана. А за себе си казва, че вярва в това, че когато правиш нещо, което ти харесва, успехът рано или късно идва.

„Не съм привърженик на максимата, че зад всеки успял мъж стои една силна жена, защото никога не съм била в сянката на съпруга си — Магърдич Халваджиян. Ние гледаме в една посока, но сме различни като хора”, споделя още тайни за щастливия си брак Кремена.


Анкета

Какви мерки взимате, за да се предпазите от Covid-19?


Резултати
Видео
Фейсбук построи град
 18.09.2020 10:01      
Видео
Автоматични плъзгащи се врати (видео)
 17.09.2020 19:39