Новини

Тома Белев грозно обижда жена във фейсбук

  20.05.2020 12:00  
Тома Белев грозно обижда жена във фейсбук

Екозащитникът  Белев, който е лице на една група от хора, гледащи все дасе намърдат във властта и обявили се за морална полиция нападна грубо с думи жена във фейсбук.

Повод за това е постът на Белев, че чакал два часа в ДСК за да включат отново електронно банкиране, което са спрели и на съседното гише обяснявали на дама че трябва да плати 20 лева банкова такса за да преведе 12 лева на Столична община.

Една жена – Anni Krasteva в коментарите пише, че Белев лъже, защото ако има електронно банкиране трябва да си е в къщи от дивана и таксата, която се плаща е 1 лв., а на гише в банката е 2,50 лв.  Белев й отговоря, че има нужда от мента глог и валериан.

Ето какво пише във фейсбук Белев и коментарите:

 

Припомняме, че Белев се изгаври с евреите, като цинично сравни "безплатното" им извозване с вагони към лагерите на смъртта през Втората световна война, с темата за транспорта на столицата, когато се бореше място в общинския съвет. "Най-евтино са пътували евреите в конските вагони - напълно безплатно", написа  тогава еколога от листата на ДБ.

Гафове от подобен характер не трябва да се прикриват, нито да се премълчават, особено пък когато идват от редиците на ултра либерални борци за свобода на словото, климата, патиците и съдебната реформа на планетата. И особено, когато същите все се бутат да са в управлението.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Почивка в празничния ден
 26.12.2020 14:48      
Видео
Бъдни вечер!
 24.12.2020 18:19