Новини

Цветомир Найденов за Божков: Не отиде на сватбата на единственото си дете заради поредната си любовница

  19.05.2020 18:22  
Цветомир Найденов за Божков: Не отиде на сватбата на единственото си дете заради поредната си любовница

Гледам, че Васил Божков говори за приятели, партньори, семейство...мхм, Манол му беше приятел по едно време, видяхме какво стана. Партньори му бяха : Пламен, Стойне, Боре, Орлин, Тони, Огнян,......всички до един изгонени със скандали, ощавени и заграбени, дори и посмъртно!

Това написа на личната си страница във Фейсбук бизнесменът и собственик на Efbet Цветомир Найденов. В поста си той коментира последните провокации от страна на обвиняемия Васил Божков, който обяви, че утре сутринта ще направи поредните си "разкрития" за акциите в "Левски". Ето какво още написа Найденов по темата:

"Служителите...женската част се сещаме какво се случва... Семейството...там е гротеска, не отиде на сватбата на единственото си дете заради поредната си любовница, но само това да беше. Общо взето не му пука за никой.

За хунтата, дааа... за пръв път Обвиняемият Божков се среща със Закона както нормалните обвиняеми и веднага започна да говори като политическите противници на правителството. Стратегията му е ясна на всички, само ми е чудно как политическите му покровители и медийни партньори залагат на най-страхливото камикадзе в историята на човечеството. Щом започна да се съюзява с други обвиняеми, за които доскоро мислеше, че са му врагове и искаше да си ги приключва по неговите си начини, значи наистина Божков е ужасно отчаян...

И накрая любимото ми:

Васил Божков : Бъдете здрави! - докато не ви изнасиля, изпратя да ви убият или пребият. The End".


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Почивка в празничния ден
 26.12.2020 14:48      
Видео
Бъдни вечер!
 24.12.2020 18:19