Новини

Цветомир Найденов: Учудвам се от наглостта на Божков, той е мутра! Лилана му беше любовница

  08.05.2020 13:29  
Цветомир Найденов: Учудвам се от наглостта на Божков, той е мутра! Лилана му беше любовница
  google

Собственикът на Efbet Цветомир Найденов коментира сутрешното изказване на благодетеля на Левски Васил Божков. Найденов е човекът, подал първите сигнали срещу Божков, довели до разследване, вследствие на което срещу боса на "Нове Холдинг" бяха повдигнати 11 обвинения от прокуратурата.

Божков и Найденов бяха дългогодишни съдружници в "Еврофутбол".

Ето какво заяви Цветомир Найденов пред Sportal.bg:

"Учудвам се от неговата наглост! Като си невинен, идвай в България и го доказвай. Не е ли така? Аз хунта в България не виждам, вие виждате ли? Има хиляди престъпници в България, които си намират адвокати, явяват се на разпити и в съдебни заседания, за да защитават тезата си. Ако ви повдигнат обвинения, вие ще избягате ли в Дубай или ще се опитате да доказвате тезата си?

Нека даде акциите на феновете на Левски, феновете ще му покажат как ще се оправят. Васил Божков е мутра от непосочена от него категория. Той създава проблем на човек, после човекът отива при него да му го реши и бива заграбен. Той това се опита да ни го приложи и на нас.

Аз подадох сигнал, истинността на съответните сигнали се проверява от компетентните органи - щом са преценили, че има основание да се повдига досъдебно производство, има задържани хора, значи има истина в сигналите. Надявам се всичко да свърши с осъдителна присъда.

Това че Васил Божков е бил дисидент преди 1989 година е най-големият виц, който съм чувал. Той беше комарджия! Явно той е първият дисидент-комарджия през социализма. Излиза, че тогава е имало много дисиденти по градинките, където са играли барбут. Явно Божков е бил до д-р Желю Желев, д-р Петър Дертлиев. Сигурно е бил в Русе или в градинката "Кристал". Може да е играл барбут в "Кристал" и по случайност да е изял някоя палка заедно с дисидентите.

Според не е истина и че от прокуратурата не го търсят. Смятам, че е търсен за разпит по телефона. За първи път от 30 години се намериха достойни хора - прокурори и следователи, да озаптят този, който 30 години биеше, корумпираше, изнасилваше и убиваше безнаказано, а сега са наричани от същия този хунта. Това огромна наглост!

За първи път се намериха хора в тази държава да озаптят най-тежкия криминален престъпник през последните 30 години - убивал, изнасилвал, пращал да бият хора, корумпирал всичко живо. Сега, когато дойде време да плаща за постъпките си, почна да говори за хунта. Ако това е хунта, да закриваме тази държава. Главният прокурор нали каза кой е поръчал побоя над Слави Ангелов.

Това че някой се опитвал да му вземе бизнеса, е пълен смях! Напротив - той взе много бизнеси. Лъжа е и това за певицата ЛиЛана - гадже, любовница му беше. Той казва, че не я познава, а аз съм я виждал в офиса му. Стоя зад думите си. Както стоя твърдо и зад думите си за заплахите за убийство, за изнасилванията и т.н. Това е един човек, който го е страх от правосъдието".


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
НАСА публикува видео на симулирано кацане на Марс
 05.01.2021 17:05      
Видео
Поздрав от роботите на Boston Dynamics
 02.01.2021 12:10