"Зелени Балкани" пускат птици с държавна издръжка

21-08-2019           

Природозащитниците "Зелени Балкани" ще пускат птици край Кремиковския манастир. Заедно със свои поддръжници и доброволци експертите на сдружението ще проследят първия полет на млади керкенези и мишелови, излюпени и отгледани в Спасителния център на "Зелени Балкани" през тази година.

Като погледне човек информацията си казва няма лошо – това правят еколозите. Да, ама не и в България! Всичко това се случва с държавни пари, с пари от джоба на обикновения българин. Тази информация обаче, не се казва. Зелените дърпат милиони от държавата  за измислените си дейности. На Запад подобни организации се самоиздържат и не ползват държавни пари за подобен род инициативи.

В най-активния сезон на пожарите у нас, вместо активно да се включат в кампании и да помагат за спасяването на горите, еколозите пускат керкенези.

Зелени Балкани се финансират от национални /държавни институции/ и чуждестранни донори и привличат средства чрез спечелването на нагласени конкурси.

Организацията си прибира от държавата доста милиони годишно, но не допринася с кой знае какво за природата на България. Нито въздухът е станал по-чист, нито водата - по-бистра, нито биоразнообразието е станало по-разнообразно.

Асенски24.08.2019 г., 17:32 ч.

Псевдо еколозите от години източват пари от бюджета на България и Европа. Тази порочна практика трябва да бъде прекратена, а всички лица замесени в злоупотребите да бъдат наказани.

Алекс23.08.2019 г., 11:48 ч.

"Зелени Балкани" са поредното ГМО, зад което седи Иво Прокопиев и което има за цел да усвои едни пари, които да отидат за издръжката на Тома Белев, неговата жена от WWF и типове като Борислав Сандов!

Стоян22.08.2019 г., 18:52 ч.

Големи герои, няма що. А колко проблеми стоят, като с въздуха, където и дума на обелват.

CWETOMILA22.08.2019 г., 15:51 ч.

Аз категорично не искам с моите пари да се разпореждат някакви зелени малоумници!

Иван22.08.2019 г., 13:16 ч.

Абе тези "природозащитници" освен за пари май за нищо друго не мислят.

Анкета

Харесвате ли образованието в България?


       Виж резултатите

Copyright 2014-2019 Скандал. Всички права запазени.