Вижте секси кметицата на Владая (СНИМКИ)

20-01-2016           

Апетитни кадри на надупена кметица по впита червена кожена пола взривиха социалните мрежи. Става въпрос за фотоси от фейсбук профила на владайската кметица Таня Иванова, пише bgdnes.bg. Само за няколко часа любителката на екстремни спортове и бивша състезателка по мотоциклетизъм на писта надмина по популярност и Жорж Ганчев, който дълги години минаваше за най-популярния владаец.

 
На част от кадрите секси кметицата позира в различни пози
 
31-годишната брюнетка вече няколко месеца управлява китното витошко село, като се възкачи на кметския престол след оспорвана борба и балотаж с предшественика си - подкрепяния от ГЕРБ Васко Стоянов.
 
Явно това съвсем не е променило навиците и начина на живот на секси брюнетката, която откроено не се притеснява да пуска свои провокативни снимки. Сред тях е и фотос, на който кметицата се дупи на капака на кола с впита червена пола.
 
Таня Иванова явно не е харесала обществения отзвук на интересните снимки, тъй като вече ги няма в профила й. В същото време остави такива, които явно са й доста важни. Сред тях е и с Преслава, с която демонстрира близки отношения.
 
На друг фотос пък се е щракнала пак с фолк дивата и плеймейтката Светлана Василева.
 
31-годишната Таня Иванова беше изненадата на местните избори във Владая. Ликът й на билборд на входа и изхода на Владая месеци наред посрещаше и изпращаше местните жители.
Кулминацията на предизборната й кампания беше безплатен концерт на Софи Маринова на стадиона в селото. С това музикалните й подаръци към владайци не свършиха. За Коледа кметицата зарадва желаещите с билети за шоуто на Николина Чакърдъкова в "Арена Армеец".
 
Интересен факт за Таня Иванова е, че родителите й живеят във Владая, но самата тя обитава апартамент в затворен комплекс край Драгалевци.

Анкета

Кой подкрепяте във войната между президент и премиер?


       Виж резултатите

Copyright 2014 Скандал. Всички права запазени.