В едно бедно село Върбица се питат защо да гласуват за ГЕРБ - партията на милионери и милиардери

13-10-2019           

В едно бедно село като Върбица се питат защо да гласуват за ГЕРБ - партията на милионери и милиардери. Това е олигархията, заяви Борислав Банчев, водач на листата за общински съветници на местна коалиция във Враца - "БАСТА", ДПС, НДСВ, Социалдемократи и Новото време. Къде са парите за здравеопазване? Те са във фармацевтичните босове. ГЕРБ убиха на хората да си правят домашна ракия. Убиха животните и птиците заради свински грип, птичи грип, син език. Това е пълен геноцид, обяви Банчев.
Той даде за пример, че хората на ГЕРБ взимат големите заплати. Областният управител е с 3000 лв., директорът на бюрото по труда около 3000 лв., а директорът на туберкулозния диспансер д-р Шахов взема 7000 лв. Цялата тази шайка трябва да се спре, посочи Борислав Банчев пред хората от Върбица. Те търсят власт и интереси, а не гледат тези на обикновените граждани.
Той предлага детските градини в община Враца да станат напълно безплатни, а за учениците да има безплатен транспорт. Младите хора трябва да останат да живеят и работят в общината. Ние като врачани милеем за града и селата. "Трябва да изгоним другоселците от нашия регион и да върнем Враца на врачани!" допълни Банчев.


Анкета

Подкрепяте ли да се плащат данъци за апартаментите в Airbnb?


       Виж резултатите

Copyright 2014-2019 Скандал. Всички права запазени.