Ученици от софийска гимназия посетиха „Райхле и Де-Масари България Пръдакшън“ ЕООД

16-04-2019           

Ученици от Националната професионална гимназия по прецизна техника и оптика „М.В.Ломоносов“ в град София посетиха производството на „Райхле и Де-Масари България Пръдакшън“ ЕООД. Това се случи в рамките на инициативата „Отворени дни“ на компанията. Учениците са последен 12-ти клас и тази година завършват средното си образование. Те бяха посрещнати от Ирина Рибарова, мениджър „Човешки ресурси“ в „Райхле и Де-Масари България Пръдакшън“ ЕООД. Първоначално бяха запознати с историята на международната R&M Group (Reichle & De-Massari AG) и създаването на българското предприятие. 
„Разчитаме на вас – ученици и студенти за бъдещото развитие на нашата компания и на България като цяло. Надявам се да изберете и да се включите в нашите стажантски програми, а в бъдеще и да работите тук“, заяви Тихомир Давидов, Мениджър „Производство“ в предприятието, който също приветства учениците. След това те разгледаха производствената база и се запознаха на място с възможностите за бъдещото си развитие. 

За R&M 
R&M (Reichle & De-Massari AG) e лидер в разработката, производството и доставката на цялостни решения за изграждане на висококачествени комуникационни мрежи. Иновативните технологии, използвани в дизайна и производството на оптични и медни компоненти и кабели, гарантират висока скорост и непрекъсваемост на преноса на данни в LAN, Data Center и FTTx мрежите. В България R&M е представена от търговското дружество „Р и М България“ ЕООД и производствената база „Райхле и Де-Масари България Пръдакшън“ ЕООД. 
„Р и М България“ ЕООД повече от 17 години предлага продуктите на R&M на българския пазар и днес оперира в 12 държави от Югоизточна Европа, предоставяйки индивидуален подход в изготвянето на цялостни клиентски решения. Основаното през 2011 г. дружество „Райхле и Де-Масари България Пръдакшън“ ЕООД е тясно специализирано в разработката, дизайна и производството на оптични компоненти, използвани за цялостното изграждане на комуникационни мрежи. Продукцията на производствената база е достъпна на международните пазари чрез повече от 40 търговски организации на R&M по света. 
Повече информация можете да намерите на  https://www.rdm.com/bgr_en


Анкета

Кого предпочитате за кмет на София?


       Виж резултатите

Copyright 2014-2019 Скандал. Всички права запазени.