Циганин преби 82-годишна баба за 3 лева

07-08-2019           

Жестоко убийство е станало в София. Циганин е пребил брутално възрастна жена за три лева в столичния квартал "Красна поляна".

Трагедията се е разиграла преди около три седмици. Първи за нея съобщават, възмутени, обитателите на квартала в една от Фейсбук групите.

Те недоволстват от ромските безчинства, които вършат обитателите на намиращите се наблизо "Виетнамски общежития".

17-годишният циганин е набелязал жертвата си на улицата. Последвал 82-годишната жена до входа и там я заплашил да го пусне. Вътре й се нахвърлил с ритници, повалил я на земята и взел портфейла й, в който имало три лева. След това поискал тя да го пусне в апартамента си, за да обере каквото има там.

Жената започнала да се съпротивлява, тогава той я помъкнал по стълбите нагоре, след което побеснял, съборил я отново и я влачел надолу. Кракът на възрастната жена се одрал в едно от железата на парапета. Била цялата в кръв, разказаха ужасени очевидци.

След като видял, че жертвата му е в безсъзнание, циганинът избягал. 

"Беше нещо страшно. Кожата й беше раздрана от желязото, буквално се виждаше костта", разказа потресен един от жителите на входа. 

Съседи извикали Бърза помощ и бабата била откарана в "Пирогов", където починала няколко дни по-късно от раните и преживения ужас. 

Източници разкриха, че 17-годишният циганин е арестуван след около седмица, докато извършвал грабеж. По време на разпита в 3-то районно той се изпуснал и за предишния случай. Твърдял, че не знае за смъртта на жертвата си./БЛИЦ


Copyright 2014-2020 Скандал. Всички права запазени.