Топгримьорката Светлана Арсова направи открит урок за Св. Валентин

10-02-2019           

Топгримьорката Светлана Арсова направи днес 10 февруари 2019 г. в зала „Киото“ на хотел Маринела открит урок по грим за Св. Валентин. Нейн модел бе Мисис България Виктория Божилова. На него участваха над 25 дами, които искат да се научат да се гримират сами по-добре. Събитието е инспирирано от Празника на любовта и омайното вино, в който вие може да впечатлите с модерна и приказна визия, заяви Арсова.

Урокът беше в няколко посоки:

как да започнете и да свършите един грим
как да подберете подходящи цветове спрямо очите, косата и личния Ви темперамент
как да изберете червило
какви сенки да си вземем
подходящи марки и продукти
техники за издръжлив грим
техники за гримиране за събитие на живо и едновременно с това да изглеждате добре и на снимки (включително Фейсбук и Инстаграм)
техники за лепене на мигли
техники за допустимо уголемяване на устни
техники за издължаване на очи, съобразени с овала на лицето
техники за повдигане на скули и сияйност на кожата 

Бъдете цветни и магнетични, блеснете на празника със сияещи очи и сексапилни устни, каза Светлана Арсова. Всеки участник получи по една луксозна книга за грим "Модерна и приказна" от Светлана Арсова, която е придружена от видео уроци и личен автограф от нея.

Светлана Арсова е сред най-добрите професионални гримьори у нас. Тя е основател и преподавател в школа ”Гримирана” (2006 г.), от която излизат много специалисти в тази сфера. Била е официален гримьор към модна агенция “Visages” и е гримирала модели за сп. “Vogue”, “Versace” (Fashion clothing), “Escada” (Daywear), “La perla” (Womenswear), “Carducci” (designer). Работила е с почти всички български дизайнери: Жана Жекова, Стоян Радичев, София Борисова, Христо Чучев и др.

Светлана Арсова е и професионален гримьор на известни личности от шоубизнеса в България - водещи, гости и участници в национални телевизии, реалити формати и конкурси, aртисти от българското кино и театри. Участвала като специален гост гримьор с нейния екип на “Фешън уик” и е главен арт гримьор в студио “Флейм”, където се създават най-добрите рекламни видеоклипове.
Светлана Арсова работи и в чужбина. За посрещането на 2019 г. гримира гости и звезди в хотел "Кемпински" в зимния курорт Сейнт Мориц в Швейцария. Правила е грим още в Италия. Автор е и на книгите “Гримирана” (2005 г.) и “Приказна” (2017 г.).


Анкета

Кого предпочитате за кмет на София?


       Виж резултатите

Copyright 2014-2019 Скандал. Всички права запазени.